• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان دو نفر را به اتهام فیلم‌برداری تیراندازی به معترضان در هرات بازداشت کرد

۲۶ جوزا ۱۴۰۵، ۰۵:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۸:۴۷ (‎+۱ گرینویچ)

منابع محلی در منطقه جبرئیل هرات به افغانستان اینترنشنال خبر داده‌اند که طالبان دو نفر را به اتهام فیلم‌برداری از لحظه درگیری و تیراندازی نیروهای این گروه به معترضان بازداشت کرده است.

به گفته این منابع، بازداشت‌شدگان دو دکان‌دار هستند که تصاویر تیراندازی نیروهای طالبان به معترضان در روز ۱۹ جوزا از مقابل مغازه‌های آنان ثبت شده بود.

این ویدیو که نشان می‌دهد یکی از نیروهای طالبان سلاح خود را به سوی معترضان نشانه گرفته و شلیک می‌کند، به‌طور گسترده در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد و واکنش‌های گسترده‌ای را برانگیخت.

پیشتر سازمان ملل تایید کرد دست‌کم یک پسر نوجوان، با شلیک گلوله طالبان در اعتراضات کشته شده و چند نفر دیگر بر اثر لت‌وکوب زخمی شده‌اند.

پربازدیدترین‌ها

یک مادر در بلخ پنج‌گانگی به دنیا آورد
۱

یک مادر در بلخ پنج‌گانگی به دنیا آورد

۲

جمهوری اسلامی ۱۶۲ زندانی افغان دیگر را به طالبان تحویل داد

۳

طالبان می‌گوید عامل حمله با موتر به دختران در کابل را بازداشت کرده است

۴

منابع آگاه: ایران جبهه مقاومت ملی را از حمله به طالبان منع کرده است

۵

امریکا و جمهوری اسلامی: توافق نهایی شد

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

تساوی ۲-۲ ایران و نیوزیلند؛ همه تیم‌های گروه G یک امتیازی شدند

۲۶ جوزا ۱۴۰۵، ۰۵:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)
تساوی ۲-۲ ایران و نیوزیلند؛ همه تیم‌های گروه G یک امتیازی شدند
100%

تیم‌های ملی فوتبال ایران و نیوزیلند در نخستین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۲۶ به تساوی ۲ بر ۲ رضایت دادند؛ مسابقه‌ای که ایران در آن دو بار عقب افتاد، اما هر بار توانست نتیجه را جبران کند. در این گروه، هر چهار تیم بازی‌های شان مساوی و یک امتیازی شدند.

نیوزیلند بازی را بهتر آغاز کرد و با گل الیجا جاست پیش افتاد. ایران در ادامه با گل رامین رضاییان کار را به تساوی کشاند تا دو تیم با نتیجه ۱ بر ۱ به رختکن بروند.

در نیمه دوم، همکاری کریس وود و الیجا جاست بار دیگر برای نیوزیلند نتیجه داد و این تیم برای دومین بار از حریف پیش افتاد. با این حال، محمد محبی تنها چند دقیقه بعد با یک ضربه سر دقیق روی ارسال رضاییان گل تساوی ایران را به ثمر رساند.

در دقایق پایانی، ایران فرصت‌های بیشتری برای گلزنی ایجاد کرد؛ اما نتوانست به گل برتری دست یابد و مسابقه با نتیجه ۲ بر ۲ پایان یافت.

با این نتیجه و پس از تساوی ۱ بر ۱ بلجیم و مصر، هر چهار تیم گروه G پس از پایان دور نخست مسابقات یک امتیازی شدند و رقابت برای صعود به مرحله بعد همچنان کاملاً فشرده و نزدیک باقی مانده است.

100%
100%

تساوی عربستان و اروگوای در دیداری پر از اشتباهات دروازبانان

۲۶ جوزا ۱۴۰۵، ۰۵:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)
تساوی عربستان و اروگوای در دیداری پر از اشتباهات دروازبانان
100%

تیم‌های ملی فوتبال عربستان سعودی و اروگوای در نخستین دیدار خود در گروه H جام جهانی ۲۰۲۶ به تساوی ۱ بر ۱ دست یافتند و امتیازها را تقسیم کردند. در این مسابقه دروازبان‌های هر دو تیم در به ثمر رسیدن گل‌ها نقش داشتند و دچار اشتباه شدند.

عربستان برخلاف جریان بازی در دقیقه ۴۱ به گل رسید. عبدالله العمری از اشتباه فرناندو موسلرا، دروازبان باتجربه اروگوای، استفاده کرد و دروازه حریف را گشود تا نیمه نخست با برتری نماینده آسیا به پایان برسد.

اروگوای در نیمه دوم برای جبران نتیجه حملات بیشتری انجام داد و سرانجام موفق شد گل تساوی را به ثمر برساند. ماکسی آرائوخو از اشتباه محمد العویس، دروازبان عربستان، بهره برد و بازی را به تساوی کشاند.

با این نتیجه و پس از تساوی بدون گل اسپانیا و کیپ‌ورد، هر چهار تیم گروه H پس از پایان دور نخست مسابقات یک امتیازی شدند و رقابت برای صعود از این گروه همچنان کاملاً باز و نزدیک باقی مانده است.

100%

ونس: ترامپ برنامه هسته‌ای ایران را به طور کامل در هم کوبیده است

۲۶ جوزا ۱۴۰۵، ۰۴:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)
ونس: ترامپ برنامه هسته‌ای ایران را به طور کامل در هم کوبیده است
100%

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور امریکا، با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی اکس در مورد توافق با جمهوری اسلامی گفت: «معنای این توافق این است که تنگه هرمز فورا باز خواهد شد. همین حالا هم در ۲۴ ساعت گذشته شاهد کاهش قیمت نفت و گاز بوده‌اید.»

او افزود: «این توافق تضمین می‌کند که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند. و باید برای لحظه‌ای مکث کنیم و قدر این موضوع را بدانیم. آنچه رئیس‌جمهور انجام داده این است که برنامه هسته‌ای ایران را به طور کامل در هم کوبیده است.»

ونس اشاره کرد: «اکنون این توافق دو مسیر پیش رو دارد؛ از یک سو، اگر ایرانی‌ها تعهدات بلندمدت بدهند که هرگز این برنامه را بازسازی نکنند، از آن‌ها در اقتصاد جهانی استقبال خواهد شد. از سوی دیگر، اگر تلاش کنند برنامه هسته‌ای خود را بازسازی کنند، هرگز منابع لازم برای انجام این کار را در اختیار نخواهند داشت.»

او اضافه کرد:‌«بنابراین این یک وضعیت برد-برد برای مردم امریکا است. ما در هر صورت اطمینان حاصل می‌کنیم که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند.»

ونس تاکید کرد که اکنون «همه چیز به خود ایرانی‌ها بستگی دارد» و افزود: «در چند ماه آینده خواهیم دید که آیا آن‌ها درباره برچیدن بلندمدت این برنامه جدی هستند یا نه.»

او گفت: «اگر این کار را انجام دهند، رئيس‌جمهور گفته است که ما می‌خواهیم کشورشان موفق باشد. اما آنچه می‌دانیم این است که کشور ما به لطف رهبری بزرگ ریاست‌جمهوری و تصمیم‌های خوب فراوان، موفق است.»

ونس همچنین در مصاحبه‌ای به شبکه خبری فاکس گفت: «دونالد ترامپ ممکن است متن توافق میان واشنگتن و جمهوری اسلامی را پیش از جمعه منتشر کند.»

او اشاره کرد که این توافق پیش‌تر به‌صورت الکترونیکی توسط رهبران دو طرف امضا شده است و انتظار می‌رود مراسم امضای حضوری آن جمعه برگزار شود.

ونس در بخشی از این مصاحبه گفت که «اطلاعات نادرست زیادی» در مورد این توافق‌ منتشر شده است، و افزود: «من اطلاعات نادرست زیادی دیده‌ام.»

او در این مورد به خبر انتقال ۲۴ میلیارد دالر از ایالات متحده به ایران اشاره کرد و افزود: «این عدد کاملاً نادرست و ساختگی است.»

ونس گفت که این توافق‌ تضمین می‌کند که تنگه هرمز فورا باز شود، و اضافه کرد:‌ «شما همین الان هم شاهد کاهش قابل توجه قیمت نفت هستید و فکر می‌کنم که این کاهش بیشتر هم خواهد شد.»

او در ادامه تاکید کرد که توافق تضمین می‌کند ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت، و گفت: «اگر ایرانی‌ها مایل به تغییر رویه خود باشند، اگر مایل باشند مانند یک کشور عادی رفتار کنند، باید از تلاش برای ساخت سلاح هسته‌ای و تامین مالی تروریسم در سراسر خاورمیانه دست بردارند.»

ونس گفت: «در این صورت ما حاضریم روابط خود را با آنها تغییر دهیم. این چیزی است که رییس جمهور پیشنهاد کرده است.»

او تاکید کرد: «ما باید شاهد پیشرفت واقعی و اقدام واقعی باشیم.»

پیشتر دونالد ترامپ گفت توافق با جمهوری اسلامی به‌طور کامل امضا شده و تنگه هرمز باز شده است. او افزود ایران سلاح هسته‌ای نخواهد داشت، نظارت و کنترل بسیار قوی اعمال خواهد شد و ابراز امیدواری کرد روابط خوبی میان دو طرف شکل بگیرد.

دیده‌بان حقوق بشر: حمله به مراکز آموزشی در جهان ۴۰ درصد افزایش یافته است

۲۶ جوزا ۱۴۰۵، ۰۲:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)
دیده‌بان حقوق بشر: حمله به مراکز آموزشی در جهان ۴۰ درصد افزایش یافته است
100%

دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد که یافته‌های نهاد «آموزش تحت حمله» نشان می‌دهد در دو سال گذشته میلادی دست‌کم ۸ هزار و ۵۰۰ حمله علیه آموزش در سراسر جهان ثبت شده است. این آمار در مقایسه با دوره دوساله پیش از آن، بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است.

این سازمان روز دوشنبه، ۲۵ جوزا، در بیانیه‌ای نوشت که بر اساس گزارش ائتلاف جهانی حفاظت از آموزش در برابر حمله، در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز، معلم و کارمند آموزشی در نتیجه این حملات آسیب دیده‌اند. این رویدادها در ۸۳ کشور، از جمله ۵۵ کشور درگیر جنگ و منازعه، ثبت شده است.

نهاد «آموزش تحت حمله» خاطرنشان کرد که طالبان در افغانستان همچنان به ممنوعیت آموزش دختران بالاتر از صنف ششم ادامه داده و شماری از معلمان زن را بازداشت کرده‌اند. این نهاد اقدامات طالبان علیه آموزش دختران را مصداق «حمله به آموزش» دانسته است.

فلیسیتی پیرس، پژوهشگر ارشد این نهاد، گفت: «ما معتقدیم شمار واقعی این حملات بسیار بیشتر است. تشدید درگیری‌ها، کاهش دسترسی بشردوستانه و اختلال در گردش اطلاعات به این معناست که بسیاری از حملات هرگز گزارش نمی‌شوند.»

دیده‌بان حقوق بشر همچنین هشدار داد که با افزایش ناامنی و بی‌ثباتی در جهان، سطح درگیری‌ها به بالاترین میزان خود از زمان جنگ جهانی دوم رسیده است.

بر اساس این گزارش، بیشترین شمار حملات به مراکز آموزشی در کلمبیا، جمهوری دموکراتیک کنگو، اتیوپی، هائیتی، فلسطین و اوکراین ثبت شده است. تنها در اوکراین بیش از ۹۰۰ حمله به مکاتب گزارش شده است.

در فلسطین نیز بیش از دو هزار حمله به مراکز آموزشی ثبت شده و تا پایان سال ۲۰۲۵ تقریباً تمامی مکاتب غزه آسیب دیده یا تخریب شده‌اند. هائیتی نیز بیش از ۴۰۰ حمله به مراکز آموزشی را تجربه کرده است. در همین حال، بیشترین شمار کشته‌ها و زخمی‌ها در میان دانش‌آموزان و کارکنان آموزشی در میانمار، نیجریه، یمن و کامرون ثبت شده است.

این گزارش می‌افزاید که دختران و زنان با خطر فزاینده خشونت و محرومیت روبه‌رو هستند؛ از جمله حملات هدفمند به مکاتب دخترانه و خشونت جنسی مرتبط با درگیری‌ها، به‌ویژه در کامرون، جمهوری آفریقای مرکزی، کلمبیا، هائیتی و نیجریه.

یافته‌های این نهاد پژوهشی همچنین نشان می‌دهد که استفاده نظامی از مراکز آموزشی در این دوره تقریباً دو برابر شده است. این نهاد دست‌کم هزار و ۹۰۰ مورد استفاده از مکاتب و مراکز آموزشی برای اهداف نظامی را ثبت کرده است.

«آموزش تحت حمله» در پایان از دولت‌ها، سازمان‌های بین‌المللی و سازمان ملل متحد خواست حمایت‌های قانونی از دانش‌آموزان و کارکنان آموزشی را تقویت کنند، به استفاده نظامی از مکاتب پایان دهند، نظارت جهانی بر حملات به مراکز آموزشی را افزایش دهند و اقدامات پیشگیرانه بیشتری برای حفاظت از آموزش روی دست گیرند.

رویترز: با احتمال پایان جنگ، حاکمان ایران باید جواب جمعیتی خشمگین و سرخورده را بدهند

۲۶ جوزا ۱۴۰۵، ۰۲:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)
رویترز: با احتمال پایان جنگ، حاکمان ایران باید جواب جمعیتی خشمگین و سرخورده را بدهند
100%

رویترز با اشاره به امضای یادداشت تفاهم بین تهران و واشنگتن نوشت که حاکمان جمهوری اسلامی توانسته‌اند از یک جنگ جان سالم به در ببرند، اما شاید مشکلات واقعی آنان تازه شروع شود: مدیریت مطالبات متضاد تندروهایی که از بقا در این جنگ روحیه گرفته‌اند و مردمی فقیر، خشمگین و سرکوب‌شده.

به‌نوشته رویترز و با اینکه هنوز متن یادداشت تفاهم تهران و واشنگتن منتشر نشده، انتظار می‌رود تفاهم‌نامه پایان جنگ که قرار است روز جمعه آن را امضا کنند، شامل مقداری گشایش مالی برای جمهوری اسلامی باشد و در صورت دستیابی دو طرف به توافقی گسترده‌تر در ادامه تابستان، مزایای بیشتری نیز به دنبال داشته باشد.

اقتصاد ایران با تورم بسیار بالا، سقوط ارزش پول ملی، بیکاری گسترده و همچنین خسارت‌های عظیم به صنعت و زیرساخت‌ها از زمان آغاز جنگ روبه‌رو است؛ خسارت‌هایی که بازسازی آنها هزینه بسیار سنگینی خواهد داشت.

سعید لیلاز، اقتصاددان و تحلیلگر سیاسی ایرانی، گفت: «از منظر داخلی، جمهوری اسلامی اکنون فرصت محدودی برای کنترول شرایط داخلی دارد. ایالات متحده همواره بر تحولات داخلی ایران تمرکز داشته و همچنان نیز چنین می‌کند.»

تخفیف بلندمدت تحریم‌ها، که به شرکت‌های ایرانی امکان دسترسی دوباره به بازارها و منابع مالی جهانی را بدهد، مستلزم توافقی گسترده‌تر با آمریکا درباره برنامه هسته‌ای تهران است؛ موضوعی که هنوز دور از دسترس به نظر می‌رسد.

تندروهای منتظر پاداش

در طول جنگ، مقامات جمهوری اسلامی از طریق هشدارهای شدید، مجازات‌های سخت‌گیرانه و همچنین بسیج حامیان خود در خیابان‌ها در قالب تجمعات و برنامه‌های تقریبا مداوم حمایت از نظام، مانع بروز نارضایتی شدند.

به‌نوشته رویترز تندروهای جمهوری اسلامی از رویارویی سه‌ماهه‌ای که آن را پیروزی خود می‌دانند، انرژی گرفته‌اند. آنها خواهان آن هستند که رهبری حکومت در مذاکرات آینده با آمریکا موضعی سخت‌گیرانه اتخاذ کند و بازسازی توان نظامی را در اولویت قرار دهد؛ زیرا اطمینان دارند که می‌توانند هرگونه نارضایتی داخلی را با زور مهار کنند، اما مردم ایران به‌شدت خواهان آن هستند که هرگونه دستاورد صلح یا گشایش مالی صرف بهبود سطح زندگی و ایجاد چشم‌اندازهای بهتر شود؛ آن هم پس از جنگی ویرانگر که در ادامه سال‌ها تحریم‌های دردناک بر کشور تحمیل شده است.

هر دو اردوگاه انتظارات بالایی دارند، خواسته‌هایشان با یکدیگر در تضاد است و صبر چندانی نیز ندارند. در پس‌زمینه نیز شبح اعتراضات گسترده‌ای قرار دارد که حکومت در دی ماه با کشتن هزاران معترض آن را سرکوب کرد.

خشم عمومی در جامعه ایران

حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر مهمان موسسه آلمانی امور بین‌الملل و امنیت در برلین، گفت: «به محض پایان جنگ، و در حالی که این توافق موقت همچنان شکننده است، مشکلات واقعی برای حاکمیت روحانی ایران آغاز خواهد شد.»

چهار مقام فعلی و یک مقام سابق جمهوری اسلامی، که نامشان اعلام نشده، در گفت‌وگو با رویترز فشارهایی را تشریح کردند که اکنون جمهوری اسلامی با آن مواجه است؛ فشاری که ناشی از بازگشت توجه مردم از جنگ به ویرانه‌های اقتصاد کشور است.

سه نفر از این مقامات گفتند انتظار عمومی آن است که هرگونه گشایش مالی ناشی از تعلیق تحریم‌ها یا آزادسازی دارایی‌ها برای تقویت اقتصاد و بهبود زندگی مردم هزینه شود.

یکی از آنها، که به‌گفته رویترز مقامی ارشد است، گفت ایرانیان از جنگ و دشواری‌های اقتصادی خسته‌اند و احتمالا این منابع مالی صرف بازسازی، تزریق نقدینگی به بانک‌ها و حمایت گسترده‌تر از اقتصاد خواهد شد.

هر چهار مقام به‌صراحت یا به‌طور ضمنی تایید کردند در صورتی که حکومت نتواند سطح زندگی مردم را بهبود بخشد، خطر بازگشت اعتراضات جدی خواهد بود. یکی از آنان توافق پایان جنگ را «شمشیری دولبه» توصیف کرد؛ زیرا سطح انتظارات عمومی به‌شدت افزایش یافته است.

یک مقام سابق که به جریان اصلاح‌طلب جمهوری اسلامی تعلق دارد، نیز گفت این خطرات در بالاترین سطوح رهبری جمهوری اسلامی به خوبی درک شده و یکی از دلایل پذیرش توافق بازگشایی تنگه هرمز از سوی تهران نیز همین بوده است.

تندروها که سال‌ها از حاکمیت خواسته بودند موضع سخت‌تری در قبال غرب اتخاذ کند و قدرت جمهوری اسلامی را از طریق اقداماتی نظیر بستن تنگه هرمز به نمایش بگذارد، اکنون احساس می‌کنند حقانیتشان ثابت شده و انتظار دارند تلاش‌هایشان پاداش بگیرد.

اردوگاه تندروها شامل طیف‌های مختلفی از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. اما در حالی که سپاه اکنون آماده پذیرش توافقی برای کمک به بقای جمهوری اسلامی است، جبهه موسوم به پایداری چنین موضعی ندارد.

این جبهه شامل نمایندگانی در مجلس، سیاستمداران باسابقه و چهره‌های بانفوذ رسانه‌ای است و در میان افرادی که از آغاز جنگ به خیابان‌ها آمده‌اند، از حمایت‌هایی برخوردار است.

به‌نوشته رویترز، اگرچه آنها قدرت کافی برای تغییر سیاست‌های کلان نظام را ندارند، اما می‌توانند برای حاکمیت دردسر ایجاد کنند.

بسیاری از آنان به‌ویژه ناراحت‌اند که پس از کشته شدن علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در نخستین روز درگیری‌ها، جمهوری اسلامی اکنون به جای آنکه برای دستیابی به شرایط بهتر صبر کند، وارد مذاکره با آمریکا شده است.

یکی از چهار مقام جمهوری اسلامی که رویترز با آنها گفت‌وگو کرده، ضمن پذیرش ضرورت رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم، گفت جنگ نشان داد که توانایی‌های نظامی جمهوری اسلامی همچنان مهم‌ترین اولویت کشور است.

او افزود بازسازی قدرت نظامی با سرعت تمام ادامه خواهد یافت.

حمیدرضا عزیزی گفت اگر توافق موقت باعث تزریق سریع منابع مالی به اقتصاد شود، دولت شاید بتواند فعلا رویارویی با مطالبات مردم را به تعویق بیندازد.

او افزود: «فوری‌ترین چالش پیش روی رهبری جدید جمهوری اسلامی این است که چگونه پایگاه تندرو و حامیان سرسخت خود را متقاعد کند که این توافق در واقع توافق خوبی است. زیرا در طول جنگ و همچنین در دوره آتش‌بس، حکومت تا حد زیادی به همین اقلیت سرسخت تکیه کرده بود.»

آزادی‌های اجتماعی، اما نه آزادی‌های سیاسی

به‌نوشته رویترز، یکی دیگر از مشکلاتی که حکومت با آن روبه‌رو است، پیامدهای آخرین موج بزرگ اعتراضات در سال‌۱۴۰۱ است که به عقب‌نشینی عملی حکومت در موضوع پوشش زنان منجر شد.

از زمان اعتراضات گسترده پس از کشته شدن مهسا امینی در بازداشت، زنان توانسته‌اند بدون روسری اجباری در اماکن عمومی حاضر شوند؛ موضوعی که همواره موجب نارضایتی تندروها بوده است.

در طول جنگ، سپاه پاسداران بیش از پیش قدرتمند شد و به روی کار آمدن گزینه مورد نظر خود، مجتبی خامنه‌ای، به‌عنوان جانشین پدرش کمک کرد. تحلیلگران می‌گویند مجتبی خامنه‌ای هنوز در انظار عمومی ظاهر نشده و سپاه همچنان دست بالا را در ساختار قدرت دارد.

الکس وطن‌خواه، پژوهشگر ارشد موسسه خاورمیانه در واشینگتن، گفت سپاه ممکن است همان‌قدر که با معترضان مخالف نظام برخورد می‌کند، با تندروهای ایدئولوژیکی که توافق مورد حمایت آن را نپذیرند نیز مقابله کند.

او گفت: «فکر می‌کنم آنها با هر کسی که اجماع موجود را به چالش بکشد برخورد خواهند کرد، زیرا کنترل داخلی پس از علی خامنه‌ای اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد. آزادی‌های اجتماعی وجود خواهد داشت؛ مثل زنانی که بدون حجاب در خیابان رفت‌وآمد می‌کنند، اما هیچ‌گونه تحملی نسبت به آزادی‌های سیاسی وجود نخواهد داشت.»