شمار جانباختگان انفجار در بندرعباس ایران به ۱۴ نفر رسید

اسکندر مومنی، وزیر داخله ایران اعلام کرد که شمار کشته‌شدگان انفجارهای بندرعباس به ۱۴ نفر افزایش یافته است. او گفت که در این حادثه حدود ۷۵۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند. مومنی می‌گوید که ۲۰۰ نفر از مصدومان ترخیص شدند و ۳۰۰ مصدوم دیگر در شفاخانه‌ها بستری هستند.

احتمال افزایش تلفات وجود دارد و مقامات ایرانی تاکنون علت انفجار در این بندر را اعلام نکرده‌اند.

رئیس پولیس استان هرمزگان گفت که شش نفر در پی وقوع انفجارها مفقود شده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد فردا یکشنبه مکاتب، اداره‌ها و دانشگاه‌های شهرستان بندرعباس تعطیل هستند.

شاهدان عینی شدت و موج انفجار در این بندر تجاری را بسیار قوی توصیف کرده‌اند. شماری از ساکنان محل گفتند که برخی از ساختمان‌ها در ۲۵ کیلومتری بندر تخریب شده‌اند.

مقامات جمهوری اسلامی تاکنون مقدار مجموعی خسارات به‌جا مانده از انفجار را اعلام نکرده‌اند. شاهدان عینی گفتند که بسیاری از تاسیسات دولتی و ساختمان‌ها در نزدیکی این بندر تخریب شده‌اند.

اسکندر مومنی، وزیر داخله ایران در بازدید از محل حادثه، گفت که حریق بندر رجایی هنوز به طور کامل اطفا نشده است.

مومنی با بیان این‌که اولویت اول حکومت موضوع امداد و نجات است، گفت: «اطفای حریق و جلوگیری از سرایت آتش به بقیه نقاط و بررسی علل این حادثه مد نظر است.»

مقامات احتمال گیر افتادن کارکنان بندر در زیر آوار و آتش‌سوزی را رد نکرده‌اند. رئیس امداد و نجات جمهوری اسلامی با گروه‌های واکنش سریع این سازمان به محل حادثه حضور یافته‌اند.

هلال احمر ایران اعلام کرد که از تمامی ظرفیت‌های امدادی خود برای کمک به آسیب‌دیدگان و زخمی‌های این رویداد استفاده می‌کند.

مقامات گفته‌اند که ممکن است آمار قربانیان و زخمی‌های این رویداد افزایش یابد. به گفته مسئولان جمهوری اسلامی، بررسی‌های در باره دلیل وقوع این انفجار جریان دارد.

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت مسعود پزشکیان، درباره انفجار بندر رجایی گفت: «آنچه تاکنون مشخص شده این است که کانتینرهایی که در گوشه‌ای از این بندر دپو شده بود و احتمالا دارای مواد شیمیایی هم بودند، دچار انفجار شده‌اند.»