نماینده امریکا برای مذاکره با ایران وارد مسکو شد

رویترز به نقل از اینترفاکس گزارش داد که استیو ویتکاف، نماینده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه، روز جمعه پنجم ثور وارد مسکو شد. قرار است او با پوتین درباره صلح اوکراین و مذاکرات با جمهوری اسلامی گفت‌وگو کند.

استیو ویتکاف در عین حال نماینده امریکا در مذاکرات با ایران و یکی از چهره‌های کلیدی واشنگتن در گفت‌وگوهای صلح اوکراین است.
او پیش از این سه دیدار طولانی با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، داشته و نقش میانجی اصلی میان دو طرف را ایفا کرده است.
گفته شده است که او در این سفر با پوتین دیدار می‌کند؛ دیداری که در چارچوب تلاش‌های ترامپ برای پایان دادن به جنگ اوکراین برگزار می‌شود.
هم‌زمان با این مأموریت، ویتکاف قرار است تنها یک روز پس از سفرش به مسکو، در شهر مسقط، پایتخت عمان، در سومین‌ دور مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده را اشتراک کند.
سفر اخیر ویتکاف به روسیه در حالی انجام می‌شود که یک روز پیش از آن، دونالد ترامپ حمله موشکی و پهپادی روسیه به کی‌یف را که منجر به کشته شدن دست‌کم ۱۲ نفر شد، محکوم کرد و در شبکه‌های اجتماعی خطاب به پوتین نوشت: «ولادیمیر، بس کن!»