تیم کریکت الف افغانستان برای راه‌یابی به دیدار نهایی باید سریلانکا را شکست دهد

تیم کریکت الف افغانستان در آخرین دیدار پیش از فینال مسابقات ٥٠ آوره سه‌جانبه اکسپلور افغانستان در ورزشگاه کریکت ابوظبی امارات به مصاف تیم الف سریلانکا رفته است. افغانستان در وقت نخست این مسابقه در ٥٠ آور ٢٢٨ دوش کسب کرد و برای راه‌یابی به دیدار نهایی باید سریلانکا را شکست دهد.

در این مسابقه قرعه را سریلانکا برد و ابتدا توپ‌اندازی کرد. تیم افغانستان در پنجاه آور هشت بازیکن خود را از دست داد و ٢٢٨ دوش کسب کرد. درویش رسولی، کاپیتان افغانستان با کسب ٧٦ دوش روز خوبی را پشت سرگذاشت؛ اما سایر بازیکنان این تیم نتوانستند امتیاز خوبی کسب کنند.

در تیم سریلانکا نیز «راتنایاک» با کسب چهار ویکت روز درخشانی داشت. حالا در وقت دوم نوبت توپ‌زنی به تیم سریلانکا است. این تیم با کسب سه پیروزی و شش امتیاز صدرنشین جدول رده‌بندی است و به دیدار نهایی راه یافته است.

تیم افغانستان در سه دیداری که در این مسابقات برگزار کرده، یک برد و دو باخت دارد و با وجودی که تیم ایرلند چهار بازی و سه باخت دارد، در جدول رده‌بندی بالاتر از افغانستان است.

افغانستان فقط در صورتی می‌تواند به دیدار نهایی صعود کند که در این مسابقه به پیروزی برسد.

تیم افغانستان یک بار در همین مسابقات به تیم سریلانکا باخته و در دو بازی مقابل ایرلند نیز یک باخت و یک برد دارد.

برنامه ادامه این رقابت‌ها در ابوظبی:

فینال مسابقات یک‌روزه (٥ ثور ١٤٠٤)

افغانستان – سریلانکا (دومین تک بازی چهار روزه - ٩ تا ١٢ ثور ١٤٠٤)