طالبان از برگزاری مجمع تجاری افغان-قزاق در کابل خبر داد

وزارت صنعت و تجارت طالبان از برگزاری نشست مجمع تجاری افغان-قزاق در کابل خبر داد. به گزارش خبرگزاری باختر،‌ در این نشست مقامات عالی‌رتبه طالبان و قزاقستان و همچنین بیش از ۴۰۰ تاجر و سرمایه‌گذار از هر دو کشور شرکت کرده‌اند.

باختر افزود که این مجمع به منظور تقویت روابط اقتصادی افغانستان و قزاقستان و افزایش سطح تجارت بین دو کشور برگزار شده و قرار است در پایان آن، نمایشگاه دو روزه تولیدات و محصولات هر دو کشور گشایش یابد.

طبق گزارش باختر، سریک ژومانگارین، معاون نخست‌وزیر قزاقستان در مجمع تجاری قزاق - افغان گفت که قزاقستان از افغانستان «پیشرفته و مستقل حمایت می‌کند و با گذشت هر روز، روابط میان دو کشور در بخش‌های مختلف به‌ویژه در بخش‌های اقتصادی و تجاری تقویت می‌شود».

به گفته باختر، معاون نخست‌وزیر قزاقستان گفته که کشورش آماده است تا در بخش‌های راه‌آهن، ترانسپورت، لوژستیک، زراعت، تکنالوژی، معادن، صحت و سایر بخش‌ها با افغانستان همکاری کند.

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت طالبان نیز در این نشست گفت که با حاکمیت دوباره طالبان، سطح تجارت میان افغانستان و قزاقستان ۳۲ درصد افزایش یافته است.

آقای عزیزی گفت که دو طرف در نظر دارند سطح تجارت میان افغانستان و قزاقستان را تا سه میلیارد دالر در سال برسانند.