طالبان میگوید پاکستان مرکز رسیدگی به شکایات مهاجران افغان ایجاد کرده است
به دنبال سفر محمداسحاقدار، وزیر خارجه پاکستان به کابل، سفارت طالبان در اسلامآباد اعلام کرد که دولت پاکستان مرکز رسیدگی به شکایات مهاجران افغان را ایجاد کرده است.بر اساس خبرنامه این سفارت، هدف از ایجاد این مرکز، جلوگیری از آزار و اذیت مهاجران افغان در جریان اخراج از پاکستان است.
رفع موانع در انتقال داراییها و اموال مهاجران افغان از دیگر اهداف این مرکز اعلام شده است.
سفارت طالبان در اسلامآباد روز دوشنبه یکم ثور در اکس نوشت که این مرکز پس از تصمیمات اتخاذ شده میان امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان و وزیر خارجه پاکستان ایجاد شده است.
بر اساس جزئیات ارائه شده، مرکز رسیدگی به شکایات مهاجران افغان از طریق خط تلفن ۲۴ ساعته فعال است.
وزیر خارجه پاکستان روز شنبه در سفر یک روزه خود به کابل با ملا حسن آخند، رئيسالوزرا و امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان دیدار کرد.
وزارت خارجه طالبان به دنبال آن اعلام کرد که امیرخان متقی در دیدار با اسحاق دار، وزیر خارجه پاکستان نگرانی و ناراحتی عمیق خود را از اخراج گسترده مهاجران افغان از پاکستان ابراز کرده است.
وزیر خارجه پاکستان در حالی به کابل سفر کرد که این کشور موج جدیدی از اخراج گسترده مهاجران افغان را آغاز کرده است. براساس آماری که طالبان منتشر کرده، تنها یک روز قبل از ورود اسحاق دار به کابل، ۴۳۰۰ مهاجر افغان اخراج شدند.