امریکا صدها سرباز خود را از سوریه خارج می‌کند

نیویارک تایمز گزارش داد امریکا خروج صدها نیرویش از شمال شرق سوریه را آغاز کرده است. این روزنامه به نقل از دو مقام ارشد امریکایی نوشت ارتش امریکا سه پایگاه از هشت پایگاه خود را می‌بندد و تعداد نیروها را از دو هزار به حدود ۱۴۰۰ کاهش می‌دهد.

این مقامات گفتند که فرماندهان امریکایی پس از ۶۰ روز کاهش بیشتر نیروها را ارزیابی خواهند کرد.

یکی از مقامات گفت که فرماندهان نظامی توصیه کرده‌اند حداقل ۵۰۰ سرباز در سوریه باقی بمانند.

در این گزارش آمده است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، نسبت به حفظ نیروهای امریکایی در سوریه «شک و تردید عمیق» دارد.

ترامپ در اواخر جنوری پس از گزارشی که می‌گوید او در نظر دارد نیروهای امریکایی را خارج کند، گفت که ایالات متحده در مورد نیروها در سوریه «تصمیم خواهد گرفت».

ترامپ به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «نمی‌دانم چه کسی این را گفته است، اما ما در این مورد تصمیم خواهیم گرفت. ما در سوریه دخالتی نداریم. سوریه درگیر آشفتگی خودش است.»

به گزارش نیویارک تایمز، حداقل در حال حاضر کاهش‌هایی که از روز پنجشنبه آغاز شد، بر اساس توصیه‌های فرماندهان نظامی در سوریه برای بستن و تحکیم پایگاه‌ها است و توسط پنتاگون و فرماندهی مرکزی آن (سنتکام) تایید شده است.