سرپرست سفارت ایران با وزیر فرهنگ طالبان درباره نمایشگاه‌های فرهنگی گفت‌وگو کرد

علی‌رضا بیکدلی، سرپرست سفارت ایران در کابل در دیدار با خیرالله خیرخواه، وزیر اطلاعات و فرهنگ طالبان درباره برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری گفت‌وگو کرده است. سفارت ایران نوشت که دو طرف تاکید کردند ریشه‌های فرهنگی دو ملت عامل استحکام روابط است.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل شنبه، نهم حمل در بیانیه‌ای نوشت که دو طرف در این دیدار در زمینه برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری، صنایع‌دستی و ایجاد تسهیلات در تبادل هیئت‌ها گفت‌وگو کرده‌اند.

به نظر می‌رسد که سفارت ایران برای برگزاری نمایشگاه فرهنگی مشترک در کابل آمادگی می‌گیرد.

پیش از این سید روح‌الله حسینی، اتشه فرهنگی سفارت ایران نیز گفته بود که نمایشگاه هنری و فرهنگی این کشور به‌زودی در کابل برگزار خواهد شد. با این حال تاکنون تاریخ دقیق برگزاری این نمایشگاه مشخص نشده است.

این نمایشگاه‌ها قبل از تسلط طالبان بر افغانستان در اسد ۱۴۰۰ نیز همه‌ساله در کابل برگزار می‌شد. معمولا در این نمایشگاه ده‌ها موسسه فرهنگی و ناشر کتاب از دو کشور شرکت می‌کنند و محصولات فرهنگی خود را به نمایش می‌گذارند. برگزاری برنامه‌های شعرخوانی نیز بخشی از این نمایشگاه‌هاست.