کاخ سفید مسئولیتناپذیری بایدن در قبال خروج فاجعهبار از افغانستان را 'نفرتانگیز' خواند
کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، از اداره بایدن بهخاطر پاسخگو نکردن مقامهای دخیل و مسئولیتناپذیری در مورد خروج «فاجعهبار» امریکا از افغانستان انتقاد کرد و آن را «نفرتانگیز» خواند.
خانم لیویت که به پرسش خبرنگاران درباره افشای اطلاعات چتگروه مقامهای ارشد امنیتی امریکا پاسخ میداد، گفت اداره ترامپ به نگرانیهای مربوط به امنیت ملی دموکراتها و رسانههای جریان اصلی که از نحوه خروج فاجعهبار امریکا از افغانستان چشمپوشی کردند، گوش نخواهد سپرد.
سخگوی کاخ سفید گفت بهدلیل بیکفایتی حکومت پیشین امریکا، ۱۳ سرباز ایالات متحده در هنگام خروج از افغانستان جانهای خود را از دست دادند.
کارولین لیویت تاکید کرد که اداره قبلی، حتی یک نفر را هم بهدلیل خروج «فاجعهبار» امریکا از افغانستان مورد پاسخگویی قرار نداد و جو بایدن، رئيسجمهور وقت امریکا گفت که «این عملیات عالی بود.»
سخنگوی کاخ سفید گفت که چنین عملکردی «نفرتانگیز» و از نظر رئيسجمهور و وزیر دفاع کنونی امریکا، «غیرقابل قبول» است.
او توضیح داد که مایک والتز، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، مسئولیت کامل اضافه شدن ناخواسته یک روزنامهنگار به چتگروه مقامهای ارشد دولت را پذیرفته است. خانم لیویت با اشاره به نگرانیها درباره افشای اطلاعات حساس درباره عملیاتهای ارتش امریکا، گفت: «ما با نهایت جدیت به امنیت، ایمنی و رفاه نیروهای خود در سراسر جهان مینگریم.»
پیشتر جفری گلدبرگ، سردبیر مجله آتلانتیک پیشتر بهطور سهوی به چتگروه اپلیکیشن سیگنال مقامهای ارشد امریکا، از جمله وزیر دفاع و معاون دونالد ترامپ، اضافه شده بود.
این گروه با هدف هماهنگی اقدامات مربوط به حوثیها، از جمله حمله به مواضع این گروه در یمن، تشکیل شده بود.