آزادی پس از ۸۰۰ روز اسارت؛ جورج گلزمن به امریکا رسید
جورج گلزمن، شهروند امریکایی که بیش از دو سال در اسارت طالبان بود، سرانجام به امریکا رسید و در پایگاه مشترک اندروز در ایالت مریلند با استقبال گرم روبهرو شد. او پس از رسیدن به امریکا گفت: «احساس میکنم دوباره متولد شدهام.»
فاکسنیوز روز جمعه، اول حمل گزارش داد که جورج گلزمن به امریکا رسید و از او بهگونه «قهرمانانه» استقبال شد. او که بهتازهگی پس از سفر هیئت امریکایی به کابل، از زندان طالبان آزاد شده است گفت: «احساس میکنم دوباره متولد شدهام. هیچ واژهای برای بیان احساسم ندارم.»
او همچنین ار مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده امریکا، مایک والتز مشاور امنیت ملی این کشور و آدام بوهر، نماینده ویژه امریکا در امور گروگاهها قدردانی کرد و گفت: «رئیسجمهور ترامپ فوقالعاده است.»
الکساندرا، همسر جورج گلزمن که کمی پس از فرود آمدن هواپیمای او رسید، برای اولین بار پس از ربوده شدن در پنجم دسامبر سال ۲۰۲۲ در کابل، یکدیگر را در آغوش گرفتند.
جورج گلزمن تاکید کرد: «واژهای برای بیان قدردانی خود از آزادیام ندارم.»
رایان کوربت، که در ماه جنوری پس از تقریبا ۹۰۰ روز اسارت در دست طالبان آزاد شده بود، هنگام ورود جورج گزمن به امریکا از او استقبال کرد. گلزمن و کوربت مدتی در افغانستان در کنار یکدیگر در اسارت بودند.
پس از سفر هیئت امریکایی به کابل، گزارش شد که جورج گلزمن پس از دو سال از بازداشت طالبان آزاد شده است. زلمی خلیلزاد نماینده پیشین امریکا در امور افغانستان پیشتر اعلام کرد که طالبان به عنوان یک «نشانه حسن نیت» نسبت به دونالد ترامپ و مردم امریکا، با آزادی گلزمن موافقت کرد.