نخستین محموله کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۵ به کابل رسید

اتحادیه اروپا اعلام کرده که نخستین پرواز کمک‌های بشردوستانه این اتحادیه در سال ۲۰۲۵ به کابل فرود آمده است. این محموله کمک‌های بشردوستانه، شامل ۱۰۰ تُن مواد پزشکی و داروهای حیاتی است.

اتحادیه اروپا خبر داد که این محموله کمک‌های بشردوستانه، در پروازی شب دوشنبه، ۲۷ حوت با همکاری و تامین مالی شرکای این اتحادیه، در کابل فرود آمده است.

اتحادیه اروپا با نشر تصاویر کمک‌های رسیده به افغانستان گفت که به حمایت از نیازمندان در این کشور، متعهد است. این اتحادیه در سال ۲۰۲۴ میلادی نیز دست‌کم چهار محموله کمک‌های بشردوستانه به افغانستان فرستاد.

این کمک‌ها در حالی به افغانستان رسیده است که پیشتر سازمان بهداشت جهانی هشدار داد کمبود منابع مالی باعث تعطیلی ۸۰ درصد مراکز بهداشتی تحت حمایت این سازمان می‌شود و ۱.۸ میلیون افغان دیگر از دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی اولیه محروم خواهند شد.