پاکستان گروه طالبان و هند را حامی اصلی تروریسم در بلوچستان خواند

سخنگوی ارتش پاکستان روز جمعه اعلام کرد که هند از طریق طالبان از تروریسم در بلوچستان حمایت می‌کند. او این اظهارات را هنگام ارائه جزئیات درباره حمله مسلحانه جدایی‌طلبان بلوچ به قطار جعفر اکسپرس در بلوچستان بیان کرد.

احمد‌شریف چودری، سخنگوی ارتش پاکستان روز جمعه در یک کنفرانس خبری گفت که «تروریست‌ها» در حمله قطار در بلوچستان و دیگر حملات قبلی از سلاح‌های ساخت هند و سلاح‌های باقی‌مانده در افغانستان استفاده کرده بودند.
او تأکید کرد: «ما باید درک کنیم که در این حمله و دیگر حملات قبلی، حامی اصلی تروریست‌ها، همسایه شرقی پاکستان است.»
سخنگوی ارتش پاکستان همچنین به‌طور صریح دست داشتن جنگجویان مستقر در افغانستان در فعالیت‌های تروریستی داخل پاکستان را مطرح کرد و تصاویر پسران یکی از مقامات ارشد طالبان افغان را به‌عنوان مدرک ارائه داد.
در ادامه این نشست خبری، سرفراز بگتی، وزیر اعلی بلوچستان گفت: «مبارزه به‌اصطلاح علیه دولت» فریبی بیش نیست و این اقدامات صرفاً توسط نیروهای شرور هدایت می‌شود.» او تأکید کرد که عاملان این حمله باید فقط «تروریست» شناخته شوند.
آقای سرفراز افزود: «ما درگیر یک جنگ اطلاعاتی هستیم که علیه دولت پاکستان توسط سازمان جاسوسی هند و دیگر نهادهای خصمانه از طریق افغانستان به راه افتاده است. خاک افغانستان به‌ویژه برای فعالیت‌های تروریستی علیه ما مورد استفاده قرار می‌گیرد.»
او‌ در ادامه سخنانش اضافه کرد که سیاست «مدارا» که در گذشته توسط برخی دولت‌های قبلی در قبال گروه‌های تروریستی دنبال می‌شد، به تروریست‌های کلیدی اجازه داده تا دوباره اردوگاه‌های شورشیان را علیه دولت راه‌اندازی کنند.
این مقام پاکستانی گفت که نیروهای امنیتی پاکستان توانایی و ظرفیت لازم را برای «برچیدن این تهدید در آینده نزدیک» دارند و افزود که چنین موجی از حملات «چیز جدیدی نیست».