محمد زکریا زمانی، مشت‌زن افغانستان با بوکسور بدون شکست روسیه مبارزه می‌کند

محمد زکریا زمانی، مشت‌زن افغانستان روز شنبه ٢٥ حوت ١٤٠٣، مقابل ایوان کوزلوفسکی بوکسور بدون شکست روسیه وارد رینگ مبارزه می‌شود. این مسابقه در وزن ٦٣ کیلوگرام سازمان «RCC»، در ١٠ راوند ٣ دقیقه‌ای و در شهر یکاترینبورگ روسیه برای کسب کمربند قهرمانی «ای‌بی‌پی» برگزار می‌شود.

ایوان کوزلوفسکی مشت‌زن ٢٧ ساله روسی دارای ده ریکارد حرفه‌ای و ده پیروزی است. او تا حالا مساوی و شکست نداشته است. کوزلوفسکی چهار مسابقه را با ناک‌اوت کردن حریفان خود برده و شش پیروزی با امتیاز کسب کرده است.

محمد زکریا زمانی ورزشکار ٢٦ ساله افغانستان نیز یازده ریکارد حرفه‌ای دارد که حاصل آن ٨ برد و ٣ شکست است. در این تعداد پیروزی‌ها او شش بار حریفانش را ناک‌اوت کرده و دو بار نیز با امتیاز و رای داوران برنده شده است.

بر اساس گفته‌های محمد زکریا زمانی، حریف او در روسیه نفر سوم و در جهان نیز رتبه ٦٣ را دارد.

قرار است روز جمعه ٢٤ حوت مراسم وزن‌کشی برگزار شود و روز شنبه نیز مسابقات در ساعت ٨:٠٠ شب به وقت افغانستان آغاز خواهد شد.

زمانی در پنج مسابقه آخر خود سه پیروزی و دو شکست داشته؛ اما کوزلوفسکی تمام حریفانش را شکست داده است. محمد زکریا زمانی آخرین مسابقه‌ خود را نیز واگذار کرده است.