حکومت ترامپ می‌خواهد درباره کلاهبرداری و سوء استفاده از کمک‌های خارجی تحقیقات جنایی کند

منابع از قول پیت ماروکو، مدیر دفتر کمک‌های خارجی وزارت خارجه امریکا گفتند حکومت ترامپ مواردی از تخلف در توزیع کمک‌های خارجی را کشف کرده است. با این حال، اعضای دموکرات کمیته روابط خارجی کانگرس گفتند او در جلسه روز چهارشنبه توضیحات کافی درباره بررسی قطع کمک‌های خارجی ارائه نکرد.

به گزارش رویترز، دو منبع که در نشست کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان حاضر بودند گفتند که پیت ماروکو گفته است که موارد نامشخصی از ضایع شدن، کلاهبرداری و سوء استفاده از کمک‌های خارجی کشف شده است و حکومت در حال بررسی ارجاع پرونده جنایی به وزارت دادگستری است.

این دو مقام نگفتند که افرادی در داخل اداره توسعه بین‌المللی امریکا تخلف کرده‌اند یا پرونده‌ها به سازمان‌های خارجی دریافت کننده این کمک‌ها مربوط می‌شود.

قانونگذاران امریکایی گفتند که ماروکو روز چهارشنبه به مدت یک ساعت پشت درهای بسته به اعضای دموکرات و جمهوری‌خواه کمیته روابط خارجی درباره بررسی‌های انجام شده در مورد قطع کمک‌های خارجی گزارش داد اما توضیحات بسیار کمی در مورد اینکه چگونه قرار است این کمک‌های میلیاردی مصرف شود، ارائه کرد.

پیت ماروکو، مدیر دفتر کمک‌های خارجی وزارت خارجه و معاون مدیر منصوب در اداره توسعه بین‌المللی امریکا است اخیراً در وزارت خارجه این کشو ادغام شد.

یک نماینده دموکرات در کمیته روابط خارجی در واکنش به نشست روز چهارشنبه این کمیته گفت که «این اصلا شفاف نیست»، و دموکرات‌ها به برگزاری جلسات عمومی با مقام‌های وزارت خارجه ادامه خواهند داد.

از زمانی که ترامپ دومین دوره ریاست جمهوری خود را در ماه جنوری آغاز کرد، هزاران کارمند اداره توسعه بین‌المللی امریکا به مرخصی رفته و قرارداد‌ها پایان یافته اعلام شدند.

اعضای دموکرات کانگرس و شماری از جمهوری‌خواهان هم حزبی ترامپ ابراز نگرانی کردند که قطع کمک‌های خارجی منجر به گرسنگی، بیماری و مرگ افراد در سراسر جهان شده و از نفوذ امریکا در جهان می‌کاهد.

منتقدان همچنین گفتند که مسدود کردن و قطع برنامه‌های اداره توسعه بین‌المللی امریکا بدون در جریان گذاشتن کانگرس و مشوره با آن غیرقانونی است.

ماروکو پس از آن با کمیته روابط خارجی دیدار کرد که دادگاه عالی حکم داد که حکومت ترامپ نمی‌تواند از پرداخت به سازمان‌های امداد خارجی برای کارهایی که قبلا انجام داده اند، خودداری کند.

قانونگذاران گفتند که ماروکو در نشست چهارشنبه نگفت که حکومت از دستور دادگاه پیروی می‌کند یا نه.