شماری از اسرائیلی‌ها با برپایی تظاهرات در تل‌آیو، خواستار تکمیل توافق آتش‌بس شدند

به گزارش رسانه‌ها، شماری از اسرائیلی‌ها روز یکشنبه با برپایی تظاهرات در مقابل خانه برخی از وزیران در تل‌آیو، خواستار تکمیل توافق آتش‌بس در غزه شدند. معترضان عکس‌های گروگان‌های اسرائیلی را با خود حمل کرده و خواستار بازگرداندن آن‌ها به خانه شدند.

همزمان با پایان یافتن مرحله نخست توافق آتش‌بس میان حماس و اسرائیل که شش هفته را در بر داشت، شماری از شهروندان معترض اسرائیلی خواستار تکمیل مراحل بعدی این توافق شده‌اند. ویدیوهای به اشتراک گذاشته شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهند که معترضان در مقابل اقامتگاه گیدئون سار، وزیر امور خارجه در تل آویو تجمع کرده‌اند.

بر بنیاد گزارش‌ها، شماری از معترضان در مقابل خانه‌های وزیران معارف، حمل و نقل، نوآوری، امور استراتژیک، امور دیاسپورا و رئیس کمیته امور خارجه و دفاع تجمع کرده و خواستار تکمیل مراحل توافق آتش‌بس شده‌اند.

اسرائیل تخمین می‌زند که در حال حاضر ۵۹ گروگان در غزه نگهداری می‌شوند و حداقل ۲۰ نفر از آنها زنده‌اند. انتظار می‌رود این گروگان‌های اسرائیلی در پی اجرایی شدن مرحله دوم توافق آتش‌بس آزاد شوند. این مرحله همچنان اسرائیل را ملزم می‌کند تا نیروهای خود را به‌طور کامل از غزه خارج کند و جنگ در غزه پایان یابد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، ساعاتی پس از پایان مرحله اول توافق آتش‌بس، ورود کمک‌های بشردوستان به غزه را متوقف کرد.

پس از ماه‌ها رایزنی‌های بین‌المللی و با میانجی‌گری مصر، قطر و امریکا، اسرائیل و حماس در ۲۶ جدی برای برقراری یک آتش‌بس سه‌مرحله‌ای در غزه به توافق دست یافتند. در پی اجرای مرحله نخست توافق‌ آتش‌بس شماری از گروگان‌های اسرائیلی و صدها زندانی فلسطینی آزاد شدند.