سازمان ملل: ماه رمضان در حالی فرارسید که میلیون‌ها افغان در ناامنی غذایی به‌ سر می‌برند

دفتر هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل می‌گوید امسال، ماه رمضان در افغانستان در حالی فرارسید که میلیون‌ها افغان نمی‌دانند وعده غذایی بعدی خود را از کجا تامین کنند. این سازمان افزود که نزدیک به ۱۵ میلیون افغان با ناامنی غذایی مواجه‌اند.

دفتر هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) یکشنبه، ۱۲ حوت نوشت که در حال حاضر ۳.۱ میلیون نفر در افغانستان با گرسنگی حاد دست‌وپنجه نرم می‌کنند. این سازمان اذعان کرد که برای رسیدگی به نیازمندان کمک‌های بشردوستانه در افغانستان به بیش از یک میلیارد دالر نیاز دارد.

این دفتر سازمان ملل همچنان خاطرنشان کرد که از مجموع بودجه مورد نیاز برای کمک‌های بشردوستانه در افغانستان تاکنون تنها ۹.۹ میلیون دالر آن تامین شده است. اوچا از حامیان مالی خود خواست تا برای رسیدگی به بحران بشری در افغانستان به این سازمان کمک کنند.

این دفتر سازمان ملل در ۳۰ دلو اعلام کرد که بین ماه‌های جنوری تا اکتوبر ۲۰۲۴، به حدود ۱۸ میلیون نفر در افغانستان کمک‌های خیریه ارایه شده است. این کمک‌ها شامل مواد غذایی، خدمات بهداشتی و پشتیبانی از کشاورزان بوده است. اوچا قبلا گفته بود حدود ۲۳ میلیون نفر در افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.