گسترش رعب و وحشت؛ طالبان هفت نفر را در کابل، تخار و ننگرهار در ملاء عام شلاق زد

محکمه عالی طالبان اعلام کرد که هفت نفر را در کابل، تخار و ننگرهار به اتهام‌ «رابطه جنسی خارج از ازدواج، فروش مشروبات الکلی و رابطه جنسی مرد با مرد» شلاق زده است. این محکمه گفته که هر یک از این افراد از شش ماه تا دو سال حبس نیز محکوم شده‌اند.

محکمه عالی طالبان یکشنبه، ۱۲ حوت در بیانیه‌های جداگانه اعلام کرد که محاکم محلی این گروه سه نفر را در تخار به اتهام رابطه جنسی خارج از ازدواج، سه نفر دیگر را در ننگرهار به اتهام رابطه جنسی مرد با مرد و یک نفر را در کابل به اتهام تولید و فروش مشروبات الکلی در ملاء عام شلاق زده است.

به گزارش محکمه عالی طالبان، سه نفر در ولسوالی چاه‌آب تخار به شش ماه تا یک سال حبس تنفیذی محکوم شده‌اند. همچنان محکمه ابتدایی این گروه در ولسوالی اسپین‌غر ولایت ننگرهار سه نفر را به یک تا دو سال حبس محکوم کرده است. یک نفر دیگر که از سوی محکمه طالبان در کابل به دلیل تولید و فروش مشروبات الکلی متهم شناخته شده، به دو سال حبس محکوم شده است.

طالبان در یک هفته گذشته بیش از ۴۰ نفر را در سراسر افغانستان به اتهام‌های مختلف در ملاء عام شلاق زده است. این گروه اجرای چنین مجازات‌ها را تطبیق «شریعت اسلامی» می‌خواند، در حالی که سازمان‌های بین‌المللی، روند محاکمه‌ها تحت حاکمیت طالبان را ناعادلانه و فاقد شرایط دادرسی عادلانه می‌دانند.

روزنامه دیلی‌میل روز گذشته گزارش داد که در سه‌ونیم سال گذشته، بسیاری از افرادی که به دست طالبان مجازات شده‌اند، ممکن است حتی مرتکب جرم نشده باشند. این روزنامه بریتانیایی نوشت در این مدت طالبان مجازات‌های شدیدی مثل سنگسار، شلاق زدن در ملاء عام، فروریزاندن دیوار بر سر متهمان و تیرباران را اجرایی کرده است.