مسکو می‌گوید ۸۳ پهپاد اوکراین را در آسمان جنوب روسیه نابود کرده است

مقام‌های روسیه روز چهارشنبه اعلام کردند که نیروهای دفاعی این کشور ۸۳ پهپاد اوکراینی را در یک حمله شبانه بر فراز منطقه کراسنودار، در جنوب روسیه سرنگون کرده‌اند. به گفته این مقام‌ها، در حمله اوکراین چندین خانه از جمله در بندر دریای سیاه در منطقه توآپسه تخریب شده‌‌اند.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای نوشت که در مجموع ۱۸۳ پهپاد بر فراز قلمرو روسیه نابود شده‌اند اما درباره ابعاد و خسارات ناشی از این حملات توضیح نداده است.

وینیامین کوندرااتیف، فرماندار کراسنودار در یک پیام تلگرامی نوشت که سه خانه در سراسر روسیه آسیب دیده‌اند اما تلفات جانی گزارش نشده است.

سرگئی بویکو، رئیس شهرداری توآپسه، نیز در تلگرام نوشت که یک خانه در این شهر آتش گرفته، اما آتش‌سوزی مهار شده است. او افزود که فعالیت سیستم‌های دفاع هوایی همچنان ادامه دارد.

برخی از رسانه‌ها نوشته‌اند که به نظر می‌رسد پهپادهای اوکراینی بندر توآپسه را هدف گرفته بودند و ساکنان حدود ۴۰ انفجار را شنیده‌اند که شبیه به عملکرد سیستم‌های دفاع هوایی بوده است.

بزرگترین پالایشگاه نفت روسیه در توآپسه واقع شده که در جریان جنگ اوکراین، بارها مورد حملات کی‌یف قرار گرفته است.