«سه کشته و دو زخمی طالبان»؛ جبهه آزادی از حمله به میدان هوایی بگرام خبر داد

جبهه آزادی افغانستان روز یکشنبه اعلام کرد در عملیاتی در دروازه شماره چهارم میدان هوایی بگرام سه عضو طالبان را کشته و دو عضو این گروه را زخمی کرده است. جبهه آزادی با نشر ویدیویی گفت که این حمله شام شنبه، ۴ حوت انجام شد.

در ویدیویی که این جبهه در صفحه اکس منتشر کرده، حرکت وسایط نقلیه در شب، و سپس از فاصله نسبتا دور، نور انفجار دیده می‌شود.

این جبهه توضیح بیشتری درباره این حمله که آن را عملیات اوپراتیفی موفق اعلام کرده، نداده است. در یادداشت جبهه آمده که سه طالب کشته و دو «ملیشه» دیگر این گروه زخمی شده‌اند.

جبهه آزادی یکی از جریان‌های مسلح ضد طالبان است که هر از گاهی از راه‌اندازی حمله بر پوسته‌ها و پاسگاه‌های طالبان خبر می‌دهد. در مواردی مردم محل نیز از وقوع انفجار در کابل خبر می‌دهند اما طالبان به ندرت وقوع انفجار یا حمله را تایید می‌کند.

جبهه آزادی می‌گوید در این حمله سه طالبان کشته و دو ملیشه دیگر زخمی شدند
جبهه آزادی می‌گوید در این حمله سه طالبان کشته و دو ملیشه دیگر زخمی شدند