اسرائيل می‌گوید یکی از اجسادی که حماس بازگردانده، متعلق به هیچ گروگانی نیست

اسرائيل روز جمعه اعلام کرده است که یکی از چهار جسدی که حماس بازگردانده، متعلق به هیچ اسرائيلی که در هفتم اکتبر گروگان گرفته شده بودند، نیست. ارتش اسرائيل گروه حماس را متهم به نقض آتش‌بس کرده است.

این نیرو روز جمعه، ۳ حوت با نشر اعلامیه‌ای گفته است که هویت سه جسد بازگردانده شده این کشور شناسایی شده است. به گفته ارتش این اجساد مربوط به دو کودک به اسم‌های کفیر بیباس و برادر چهار ساله‌اش اریل است.

ارتش اسرائيل گفته که انتظار می‌رفت جسد سومی مربوط به شیری، مادر این دو کودک باشد اما هویت او با هیچ گروگانی مطابقت نکرد.

در اعلامیه ارتش آمده است: «این یک نقض شدید از سوی سازمان تروریستی حماس است که طبق توافق نامه موظف به بازگرداندن چهار گروگان فوت شده است».

خانواده اودد لیفشیتز یکی از گروگانان اسرائيلی اعلام کرده است که جسد چهارمی مربوط به او است.

حماس در این مورد چیزی نگفته است. شبه‌نظامیان حماس روز گذشته چهار تابوت سیاه حاوی اجساد گروگان‌های اسرائيلی را در حضور مردم غزه به صلیب سرخ تحویل دادند.