در ادامه نشست سوم دوحه؛ یوناما نشست‌های کاری مبارزه با مواد مخدر و بخش خصوصی را برگزار کرد

هیئت معاونت ملل متحد برای افغانستان (یوناما) اعلام کرد که جلسات گروه کاری در خصوص پشتیبانی از بخش خصوصی افغانستان و تلاش‌ها برای مبارزه با مواد مخدر را برگزار کرده است. این نشست‌ها روزهای پنجشنبه و جمعه، ۲۵ و ۲۶ دلو به‌صورت مجازی برگزار شد.

یوناما این نشست‌ها را به‌عنوان بخشی از روند ساختاریافته برای تعامل با طالبان برگزار کرده و هدف آن فراهم آوردن زمینه همکاری با نمایندگان کشورهای عضو، سازمان‌های بین‌المللی، متخصصین مربوطه به‌ویژه زنان، نهادهای مختلف ملل متحد و موسسات مالی است.

در بیانیه‌ای که نمایندگی سیاسی ملل متحد روز یکشنبه، ۲۸ دلو، به خبرنگاران ارسال کرده است، آمده است که این نشست‌ها علاوه بر طالبان، نمایندگانی از کشورهای عضو و نهادهای بین‌المللی را گرد هم آورده است.

در این نشست‌ها هیچ نماینده‌ای از جنبش‌های اعتراضی زنان و جبهه‌های نظامی مخالف طالبان حضور ندارد.

این نشست‌ها در ادامه روندی است که با برگزاری نشست سوم دوحه در تابستان سال گذشته آغاز شد، جایی که نمایندگان ویژه کشورها تصمیم گرفتند که گروه‌های کاری برای تعامل بیشتر با طالبان تشکیل شود. نشست سوم دوحه بدون حضور نمایندگان زنان و جامعه مدنی افغانستان برگزار شده بود.