وزیران خارجه امریکا و ترکیه درباره مقابله با تهدیدات امنیتی گفت‌و‌گو کردند

مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده امریکا روز جمعه با هاکان فیدان، همتای ترکی خود در مونیخ آلمان دیدار کرد. در این دیدار در مورد تقویت روابط واشنگتن و انقره برای مقابله با تهدیدات امنیتی از جمله «شکست داعش» گفت‌و‌گو شده است.

وزیر خارجه امریکا روز جمعه، ۲۶ دلو در شبکه اجتماعی اکس نوشت: «ما در مورد منافع و اهداف مشترک کشورهای‌مان و راه‌هایی که می‌توانیم روابط امریکا و ترکیه را برای مقابله با تهدیدات امنیتی از جمله از طریق ائتلاف جهانی برای شکست داعش تقویت کنیم، گفت‌و‌گو کردیم.»

مارکو روبیو همچنین تاکید کرده است که در این دیدار در مورد وضعیت «در حال تحول سوریه»، درگیری‌ها در قفقاز جنوبی و جنگ روسیه و اوکراین، گفت‌و‌گو شده است.

وزارت خارجه ترکیه همچنین در شبکه اجتماعی اکس، عکسی از دیدار آقای روبیو با هاکان فیدان، را منتشر کرده است.

ترکیه مدت‌هاست از ایالات متحده می‌خواهد حمایت خود از شبه‌نظامیان کرد در سوریه را متوقف کند. اخیرا هاکان فیدان در یک نشست خبری با همتای قطری خود گفت که امیدوار است دونالد ترامپ، همکاری ایالات متحده با شبه‌نظامیان کُرد در سوریه را پایان دهد.

ترکیه طرفداران حزب کارگران کردستان و شبه‌نظامیان کرد را در تضاد با منافع خود در منطقه می‌داند. ایالات متحده اما شبه‌نظامیان کرد در سوریه را به عنوان متحد اصلی خود در مبارزه علیه داعش در این کشور به کار گرفته است.