منابع می‌گویند یک فرمانده طالبان در بدخشان براثر درگیری میان گروهی کشته و شش نفر زخمی شدند

منابع محلی می‌گویند که در نتیجه درگیری میان طالبان در ولسوالی یمگان بدخشان یک فرمانده این گروه کشته و شش جنگجوی طالبان زخمی شدند. این درگیری عصر چهارشنبه، ۲۴ دلو در جریان مسابقه والیبال میان تیم‌های ولسوالی‌ جرم و یمگان رخ داد.

منابع محلی به افغانستان اینترنشنال تایید کردند که در این درگیری ولی‌الله، فرمانده نظامی این گروه در کران و منجان کشته شده است. منابع می‌گویند ولی‌الله باشنده اصلی روستای غرمی ولسوالی یمگان بدخشان بود.

به گفته منابع، این درگیری بر سر ادامه مسابقه والیبال هنگام نماز عصر رخ داده است. منابع می‌افزایند که مسئول امر به معروف طالبان که باشنده جرم بدخشان است، تاکید داشت که مسابقه والیبال برای ادای نماز متوقف شود. این درخواست از سوی شماری از جنگجویان طالبان پذیرفته نشده و درگیری رخ داد.

منابع می‌گویند که طالبان به سوی همدیگر شلیک کردند. یک منبع گفت یک طرف درگیری رئیس ارکان طالبان در بدخشان است.

طالبان تاکنون درباره این درگیری و کشته و زخمی شدن افراد خود به‌طور رسمی ابراز نظر نکرده است.

منابع می‌گویند مقامات نظامی طالبان در فیض‌آباد بدخشان از ادامه این درگیری جلوگیری کرده‌اند. به گفته منابع مقامات نظامی طالبان در بدخشان زخمی‌های این رویداد را توسط چرخبال نظامی به فیض‌آباد انتقال داده و از ادامه درگیری جلوگیری کردند.