طالبان تائید کرد که حمله به وزارت شهرسازی «انتحاری» بوده است

وزارت داخله طالبان تائید کرد که انفجار روز پنجشنبه در داخل وزارت شهرسازی و مسکن این گروه «انتحاری» بوده است. منابع محلی در تماس با افغانستان اینترنشنال گفتند که این انفجار «نیرومند» بوده است.

سخنگوی وزارت شهرسازی و مسکن طالبان به رسانه‌های محلی گفته است مهاجم انتحاری قصد ورود به این وزارت را داشت. محمدکمال افغان گفته نیروهای امنیتی عامل انتحاری را در ورودی این وزارتخانه از بین برده و براثر انفجار یک نفر کشته و سه تن دیگر زخمی شدند.

وزارت شهرسازی و مسکن در مکروریان سوم شهر کابل واقع شده است.

طی سه روز گذشته این دوم حمله انتحاری است که علیه طالبان رخ داده است. صبح روز سه‌شبنه، ۲۳ دلو نیز یک مهاجم انتحاری مواد منفجره همراه خود را در مقابل دفتر کابل‌بانک در قندوز، جایی که کارمندان دولت و نظامیان طالبان در انتظار دریافت معاش بودند، منفجر کرد.
منابعی در شفاخانه حوزوی قندوز به افغانستان اینترنشنال تایید کردند که اجساد ۱۸ کشته و ۱۴ زخمی به این مرکز درمانی منتقل شده است. گروه داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

عملیات‌های انتحاری یکی از تاکتیک‌های جنگی و مرگبار طالبان در دو دهه گذشته بوده است. این گروه صدها حمله انتحاری علیه حکومت پیشین و نیروهای بین‌المللی انجام دادند که در نتیجه آن هزاران غیرنظامی کشته شدند.

طالبان پس از تسلط بر افغانستان واحدهای انتحاری خود را حفظ کرده است.