رسانه‌های آلمانی: درگیری خشونت‌آمیز افغان‌ها در لیمبورگ باعث نگرانی‌های امنیتی شده است

پس از تحقیقات درباره درگیری خشونت‌آمیز دو هفته پیش در شهر لیمبورگ، پولیس آلمان اعلام کرده که افراد درگیر در این نزاع اهل افغانستان‌اند. به گزارش رسانه‌های آلمانی، حضور افغان‌ها در این درگیری، نگرانی‌هایی را در میان شهروندان آلمانی ایجاد کرده است.

به گفته فولکر بوتزلر، سخنگوی دادستانی، چهار مظنون و پنج قربانی شناسایی شده‌اند که همگی جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله هستند.

روز پنجشنبه، ۱۱ دلو شاهدان از وقوع یک درگیری میان ۲۵ تا ۳۰ نفر در میدان کلیسای جامع در شهر لیمبورگ با استفاده از سلاح سرد و چاقو خبر دادند.

پولیس اعلام کرد که پس از مداخله و اعزام چندین واحد گشتی و همچنین یک چرخبال توانسته اوضاع را تحت کنترول در بیاورد.

براساس گزارش پولیس تمامی مظنونان و قربانیان از قبل یکدیگر را می‌شناختند، اما هنوز مشخص نیست که آیا ملیت آنها در وقوع این درگیری نقش داشته است یا خیر.

دادستانی شهر لیمبورگ تأکید کرد که روند تحقیقات به دلیل مشکلات زبانی پیچیده شده است، زیرا افراد شناسایی‌شده تسلط کافی به زبان آلمانی ندارند و بازجویی‌ها با حضور مترجم انجام می‌شود.

بر اساس گزارش‌های رسمی، چندین نفر در این درگیری بر اثر ضربات چاقو زخمی شدند اما اکنون همگی از بیمارستان مرخص شده‌اند.