با اعلام رسمی فدراسیون؛ تیم ملی فوتسال افغانستان در تورنمنت چهار جانبه برازیل شرکت می‌کند

هر چند پیشتر و در سکوت فدراسیون فوتبال رسانه‌ها اعلام کرده بودند که تیم ملی فوتسال افغانستان در تورنمنت چهارجانبه برازیل شرکت می‌کند؛ اما چند روز پیش سرپرست فدراسیون گفت که هنوز برنامه این مسابقات مشخص نیست. امروز کمیته فوتسال رسما اعلام کرد که شیران خراسان راهی برازیل می‌شوند.

رقابت‌های چهارجانبه فوتسال برازیل از سیزده تا نوزدهم حوت ۱۴۰۳ و با حضور تیم‌های ملی فوتسال افغانستان، ایران، گرینلند و برازیل برگزار می‌شود.

در ابتدا از تیم‌های کلمبیا و فرانسه به عنوان یکی از چهار تیم نام برده می‌شد؛ اما در نهایت مشخص شد که تیم گرینلند در این مسابقات حضور خواهد داشت.

فدراسیون فوتبال افغانستان به تازگی قرارداد مجید مرتضایی، سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان را نیز تمدید کرده و این نخستین اردو و مسابقات بعد از تمدید قرارداد این مربی است.

تیم ملی فوتسال برازیل یکی از بهترین و البته پر افتخارترین تیم فوتسال جهان است.