طالبان از رهایی بیش از ۴۰ مهاجر افغان از زندان‌های پاکستان خبر داد

وزارت مهاجرین طالبان روز شنبه ۲۰ دلو در خبرنامه‌ای نوشت که ۴۲ مهاجر افغان که در پاکستان زندانی بودند، آزاد شدند. طبق این خبرنامه، این مهاجران به دلیل نداشتن مدارک اقامتی در اسلام‌آباد و پیشاور بازداشت و زندانی شده بودند.

وزارت مهاجرین طالبان می‌گوید این مهاجران شامل زنان و کودکان، از دو تا پنج ماه را در زندان‌های پاکستان سپری کرده‌اند.

بازداشت مهاجران و پناهجویان افغان در پاکستان پس از افزایش درگیری‌های مسلحانه بین نیروهای طالبان و ارتش پاکستان در امتداد خط دیورند شدت گرفته است.

سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای حامی مهاجران بارها از پاکستان خواسته‌اند که با مهاجران افغان با ملایمت رفتار کند، اما اسلام‌آباد این درخواست‌ها را نادیده گرفته است.

افراسیاب ختک، عضو پیشین مجلس سنای پاکستان هم، اخراج اجباری هزاران مهاجر افغان از پاکستان را در تضاد با قوانین بین‌المللی دانسته و خواستار توقف آن شده است. آقای ختک گفت که افغان‌ها برای حفظ جان خود به این کشور پناه آورده‌اند.