امریکا بیش از صد مهاجر هندی را با هواپیمای نظامی به کشورشان بازگرداند

امریکا بیش از صد مهاجر هندی بدون مجوز اقامت را، روز چهارشنبه با یک هواپیمای نظامی به کشورشان بازگرداند. یک شاهد عینی به رویترز گفته که این اخراج در چارچوب سیاست‌های مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا انجام شده است.

برخی رسانه‌ها شمار افراد اخراج شده در این هواپیمای نظامی را ۱۰۴ نفر و برخی دیگر ۲۰۵ نفر اعلام کرده‌اند.

این مهاجران عمدتاً از ایالت‌های پنجاب و گجرات هستند و پرواز نظامی آنها را به شهر امرتسر در شمال هند بازگردانده است.

این نخستین بار است که واشنگتن از یک هواپیمای نظامی برای بازگرداندن مهاجران هندی استفاده می‌کند.

مهاجرت یکی از موضوعات کلیدی در روابط هند و امریکا محسوب می‌شود و انتظار می‌رود که این مسئله در دیدار هفته آینده دونالد ترامپ و نخست‌وزیر هند، نارندرا مودی، در واشنگتن مورد بحث قرار بگیرد.

پنتاگون اعلام کرده است که قصد دارد بیش از پنج هزار مهاجر بازداشت‌شده را اخراج کند.

طبق گزارش‌ها، هزینه اخراج هر مهاجر در پروازهای مشابه به دیگر کشورها، از جمله گواتامالا، حدود چهار هزار و ۶۷۵ دالر برآورد شده است.