زن ۱۸ ساله هندی ۶۳ مرد را متهم کرد که به او تجاوز کرده‌اند

یک زن ۱۸ ساله از ایالت کرالا در جنوب هند ادعا کرده که از سن ۱۳ سالگی توسط ۶۴ مرد مورد آزار جنسی قرار گرفته است. پولیس تاکنون ۲۸ نفر را در ارتباط با این پرونده دستگیر کرده است. این افراد در بازداشتگاه هستند و تاکنون هیچ اظهار نظر عمومی نکرده‌اند.

بی‌بی‌سی هندی گزارش داد که قربانی تجاوز، یک زن «دالیت» است. دالیت‌ها به گروهی از افراد در هند گفته می‌شود که در پایین‌ترین سطح سلسله‌مراتب کاستی (جایگاه اجتماعی) قرار دارند. دالیت‌ها در گذشته نیز از سایر گروه‌های جامعه به شدت تبعیض و انزوای اجتماعی می‌دیدند.

پولیس هند به بی‌بی‌سی هندی گفت متهمان که بین ۱۷ تا ۴۷ سال سن دارند، شامل همسایگان زن، مربیان ورزشی و دوستان پدر او هستند.

زن این ادعاها را پس از آن مطرح کرد که تیمی از مشاوران که تحت یک طرح دولتی فعالیت می‌کردند، به خانه او رفتند.

پولیس حدود ۱۸ پرونده تحت قوانین مختلف جرایم هند و همچنین قانون جلوگیری از جنایات علیه اقوام و قبایل ثبت کرده است. این قانون برای جلوگیری از جنایات علیه اقوام و قبایل آسیب‌پذیر در هند وضع شده است.

پرونده‌هایی نیز تحت قانون حمایت از کودکان در برابر جرایم جنسی ثبت شده است، زیرا این آزارها زمانی رخ داده که زن هنوز زیر سن قانونی بوده است.

در روزهای آینده انتظار می‌رود پرونده‌های بیشتری ثبت شود زیرا پولیس همچنان در حال تحقیق درباره این موضوع است. تیمی متشکل از ۲۵ نفر برای این کار تشکیل شده است.