ترودو: اظهارات ترامپ درباره الحاق کانادا شگردی برای پنهان کردن هزینه‌های تعرفه است

جستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا گفت اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب امریکا در مورد الحاق کانادا به امریکا، شگردی برای منحرف کردن ذهن مردم از تاثیرات تعرفه‌های پیشنهادی او است. ترامپ گفت که تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر کالاهای وارداتی کانادا وضع خواهد کرد.

ترودو در پاسخ به سوالی درباره اظهارات ترامپ به سی‌ان‌ان گفت: «اظهارات رئیس‌جمهور ترامپ که مذاکره‌کننده‌ای بسیار ماهر است، باعث می‌شود مردم تا حدودی از این اظهارات منحرف شوند.»

او گفت: «نفت و گاز، برق، فولاد، آلومینیوم و هر چیزی که مصرف‌کنندگان امریکایی از کانادا می‌خرند، در صورت اعمال این تعرفه‌ها بسیار گران‌تر خواهد شد.»

ترودو درباره ادعای ترامپ مبنی بر ادغام کانادا با امریکا به سی‌ان‌ان تاکید کرد که اگر ترامپ به این تهدید جامه عمل بپواشند، اتاوا دست به اقدام متقابل خواهد زد.

ترودو یادآور شد که در طول یک مناقشه تجاری دوجانبه در سال ۲۰۱۸، کانادا بر روی برخی اجناس وارداتی از امریکا تعرفه وضع کرد.

وی افزود: «اما ما نمی‌خواهیم این کار را انجام دهیم زیرا این کار قیمت‌ها را برای کانادایی‌ها افزایش می‌دهد و به نزدیک‌ترین شریک تجاری ما آسیب می‌زند.»