مقام‌های طالبان درباره حفاظت از مرزها گفت‌وگو کردند

خبرگزاری باختر، تحت کنترول طالبان از برگزاری نشست حفاظت از مرزها با حضور ملایعقوب مجاهد، وزیر دفاع این گروه خبر داد. طبق این گزارش، در این نشست درباره حفاظت از مرزها، جلوگیری از قاچاق و حراست از تمامیت ارضی افغانستان گفت‌وگو شده است.

در این گزارش که روز چهارشنبه ۱۹ جدی منتشر شده، آمده است که در نشست نوبتی کمیسیون مرکزی امور امنیتی و تصفیه‌ای به رهبری وزیر دفاع طالبان، درباره حفاظت از مرزهای افغانستان بحث شد.

جزئیات این گفت‌وگو هنوز اعلام نشده است، اما این نشست به دنبال حمله هوایی اخیر پاکستان به ولایت پکتیکا برگزار شده است.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان می‌گوید در حملات هوایی پاکستان در شب ۲۴ دسامبر به ولسوالی برمل پکتیکا دست‌کم ۴۶ نفر از جمله چندین زن و کودک کشته شدند.

پس از این حملات، تنش‌ها در مرز افزایش یافت و طالبان افغان به پوسته‌های مرزی نیروهای پاکستانی حمله کردند.