لبنان افسران فراری ارتش بشار اسد را به سوریه تحویل داد

مقام‌های لبنانی شماری از افسران و سربازان سوری را که به لبنان گریخته بودند، به حاکمان جدید سوریه تحویل دادند. به گفته‌ مقام‌های امنیتی لبنانی، افسران و سربازان سوری در یک کامیون در شهر ساحلی جبیل شناسایی شدند.

لبنان شنبه هشتم جدی حدود ۷۰ افسر و سرباز سوری را که قصد داشتند به‌صورت غیرقانونی از سوریه به لبنان فرار کنند، به دولت جدید این کشور تحویل داد.

بسیاری از مقام‌های ارشد حکومت پیشین سوریه و افراد نزدیک به خاندان بشار اسد پس از سرنگونی او، به کشورهای همسایه از جمله لبنان گریختند.

پیش‌تر در ۲۹ قوس، وزارت داخله عراق اعلام کرد آن دسته از نیروهای ارتش سوریه که در پی سقوط حکومت اسد، به عراق گریخته‌اند، به سوریه بازگردانده می‌شوند.

جنگ داخلی سوریه که با تظاهرات مسالمت‌آمیز مردم این کشور علیه حکومت اسد در سال ۲۰۱۱ آغاز شد، بیش از ۵۰۰ هزار کشته و شش میلیون آواره بر جای گذاشت.

در نهایت، مخالفان مسلح در یک عملیات غافلگیرکننده ۱۱ روزه که از ادلب و حلب آغاز شد، توانستند ۱۸ قوس به دمشق برسند و به پنج دهه حکومت خاندان اسد بر سوریه پایان دهند.

دید‎ه‌بان حقوق بشر سوریه هشتم جدی گزارش داد پرسنل نظامی سوری در رده‌های مختلف از طریق گذرگاه عریضه از لبنان به سوریه بازگردانده شدند.

دید‎ه‌بان حقوق بشر سوریه افزود این افراد پس از عبور از مرز، به دست مقام‌های حکومت جدید سوریه بازداشت شدند.

دولت جدید سوریه در روزهای اخیر عملیات گسترده‌ای را علیه آنچه «باقی‌مانده‌های حکومت اسد» می‌نامد، آغاز کرده است.