فیلم کوتاه «نامه به خواهرم» به کارگردانی دو نوجوان افغان برنده مقام دوم جشنواره پلورل شد

جشنواره بین‌المللی «پلورل» اعلام کرد که فیلم کوتاه «نامه به خواهرم» ساخته یک خواهر و برادر جوان افغان برنده مقام دوم این جشنواره شده است. این جشنواره گفته که این فیلم کوتاه پیامدهای گسترده محرومیت دختران از حق آموزش را به تصویر کشیده است.

جشنواره بین‌المللی فیلم +پلورل گفت این فیلم کوتاه توسط عرفان و هلن احمدی یک خواهر و برادر نوجوان ساخته شده و در رده سنی ۱۳ تا ۱۷ سال این جشنواره قرار گرفته است.

جشنواره پلورل اضافه کرده است که این فیلم «تأثیر عمیق تبعیض جسیتی در افغانستان را نه‌ تنها بر دختران، بلکه بر خانواده‌هایی که بسیاری از آن‌ها مجبور به مهاجرت هستند، نشان می‌دهد».

در بیانیه این جشنواره آمده است که ممنوعیت آموزش، افسردگی را در میان دختران افغان گسترش داده و آن‌ها را مجبور به انجام مسئولیت‌های فراتر از سن شان ساخته که این فیلم به آن موارد نیز اشاره دارد.

جشنواره فیلم کوتاه جوانان +پلورل از سوی سازمان جهانی مهاجرت و اتحاد تمدن‌های سازمان ملل برگزار می‌شود. این جشنواره به مضوعاتی مانند مهاجرت، تنوع فرهنگی، تساوی جنسیتی و حقوق کودکان تمرکز دارد. جنشواره پلورل از سال ۲۰۰۹ تاکنون همه ساله برگزار می‌شود.