نماینده افغانستان در ملل متحد: حملات پاکستان در پکتیکا نقض قوانین بین‌المللی است

سرپرست نمایندگی افغانستان در سازمان ملل متحد، حملات هوایی پاکستان به خاک افغانستان را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و غیرقابل توجیه خواند. نصیر احمد فایق تاکید کرد که مردم افغانستان سال‌هاست از سوی گروه‌های تروریستی و حامیان دولتی آنها رنج می‌برند.

ارتش پاکستان سه شنبه شب بخش‌هایی از ولسوالی برمل در ولایت پکتیکا را هدف حملات هوایی قرار داد. براساس آماری که سخنگوی طالبان منتشر کرده در این حملات، دست‌کم ۴۶ نفر، از جمله زنان و کودکان، جان باختند.

نصیر احمد فایق این حملات را به شدت محکوم کرده و گفت: «نقض حاکمیت افغانستان، به هر بهانه‌ای از جمله ادعای مبارزه با تروریسم، غیرقابل توجیه است.»

نماینده افغانستان در سازمان ملل متحد افزود: «مردم افغانستان مدت‌هاست که از تروریسم، چه از سوی گروه‌های تروریستی و چه از سوی حامیان دولتی آن‌ها، رنج می‌برند.»

وی همچنین تاکید کرد که نباید میان تروریست‌های «خوب» و «بد» تفاوت قایل شد و تصریح کرد: «تروریسم در تمام اشکال و جلوه‌های آن باید به صورت جهانی محکوم و با آن مقابله شود.»

در همین حال، منابع پاکستانی مدعی شده‌اند که در این حملات، چهار پناهگاه مربوط به تحریک طالبان پاکستان هدف قرار گرفته است. اما طالبان این ادعا را رد کرده و اعلام کرده‌اند که قربانیان این حملات زنان و کودکان، از جمله مهاجران وزیرستانی، بوده‌اند.

طالبان در واکنش به این حملات، کاردار پاکستان را احضار کرده و اعتراض شدید خود را نسبت به این اقدامات ابراز کرده‌اند.