• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ترامپ داگ برگم، فرماندار داکوتای شمالی، را به‌عنوان نامزد وزارت داخله امریکا معرفی کرد

۲۵ عقرب ۱۴۰۳، ۰۸:۲۰ (‎+۰ گرینویچ)

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده امریکا، داگلاس جیمز برگم، مشهور به داگ برگم را به‌عنوان وزیر داخله دولت خود معرفی کرد. آقای برگم، یک میلیاردر امریکایی است که پیش از این، دو دوره به‌عنوان فرماندار داکوتای شمالی خدمت کرده است.

دونالد ترامپ در ویدیویی که روز جمعه، ۲۵ عقرب، توسط ستاد انتخاباتی‌اش منتشر شد، گفت: «او [داگ برگم] وزارت داخله را رهبری خواهد کرد و فوق‌العاده خواهد بود.»

نامزد ترامپ برای وزارت داخله امریکا نیز مانند دیگر گزینه‌های ترامپ برای پست‌های مهم، در جریان انتخابات سرسختانه از او حمایت کرده است.

برگم در اوایل کارزار انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا، در انتخابات درون‌حزبی جمهوری‌خواهان با ترامپ رقابت کرد، اما پس از مدت کوتاهی از رقابت‌ها کنار رفت و به حمایت از نامزدی ترامپ پرداخت.

پیش از فرمانداری ایالت داکوتای شمالی، برگم به‌عنوان یک بازرگان در شرکت‌های مختلف کار کرده است. او تجربه کار به‌عنوان مشاور کمپنی مایکروسافت را در کارنامه دارد.

بر اساس گزارش‌ها، داگ برگم بارها در سخنرانی‌هایش از سیاست انرژی جو بایدن انتقاد کرده است.

او مثل ترامپ از استخراج نفت و استفاده از سوخت‌های فسیلی حمایت می‌کند.

برگم پیش‌تر اعلام کرده بود که با وجود استخراج نفت و استفاده از سوخت‌های فسیلی، ایالت داکوتای شمالی را تا سال ۲۰۳۰ میلادی عاری از کربن‌دی‌اکسید خواهد کرد.

ترامپ با انتخاب برگم به‌عنوان وزیر داخله، تلاش می‌کند موانع احتمالی در اجرای سیاست‌های انرژی خود را کاهش دهد.

این در حالی است که سازمان ملل و نهادهای جهانی نسبت به گرم‌شدن دمای زمین نگرانی شدید دارند، اما ترامپ همچنان بر استخراج نفت و استفاده از سوخت‌های فسیلی تأکید می‌کند.

ترامپ بارها از سیاست‌های بایدن در حوزه انرژی انتقاد کرده و او را به جنگ علیه سوخت‌های فسیلی متهم کرده است.

پربازدیدترین‌ها

جوان هراتی که تصاویر قتلش واکنش‌برانگیز شد، که بود و چرا کشته شد
۱

جوان هراتی که تصاویر قتلش واکنش‌برانگیز شد، که بود و چرا کشته شد

۲

جمهوری اسلامی در سه سال نزدیک به '۱۹۰ افغان را اعدام کرده است'

۳

نویسندگان سرشناس پشتون: تمام زبان‌ها بخش ارزشمند فرهنگ ملی افغانستان هستند

۴

شیعیان به طالبان: حتی کمونیست‌ها مسجد و مدرسه ما را نبستند

۵

طالبان و شرکت عربستانی با حضور خلیل‌زاد قرارداد استخراج نفت و گاز هرات را امضا کردند