پولیسی که در حمله مهاجم افغان در آلمان زخمی شد، بر اثر جراحات درگذشت

وزارت داخله آلمان روز یکشنبه اعلام کرد یک پولیس که در حمله مهاجر افغان به یک تجمع مخالفان اسلام در روز ۱۱ جوزا در شهر مانهایم زخم برداشته بود، در شفاخانه جان باخت. در بیانیه پولیس گفته شده که مهاجم «چندین بار به سر مامور پولیس ضربه زده بود.»

نخست‌وزیر ایالت بادن وورتمبرگ گفت خبر مرگ پولیس مجروح «قلب او را به درد آورده است.»

به گزارش روزنامه‌های آلمانی، سلیمان الف، اهل هرات افغانستان، روز جمعه، به یک تجمع منتقدان اسلام در شهر مانهایمِ ایالت بادن وورتمبرگ با چاقو حمله کرد و هفت تن به‌شمول یک پولیس را زخمی کرد. پولیس ۲۹ ساله از دو روز بدین سو در کوما بود و تلاش پزشکان برای زنده نگهداشتن او موفق نبود.

سلیمان، ۲۵ ساله، ابتدا به مایکل استورزنبرگر، رهبر یک گروه منتقد اسلام که سرگرم برنامه‌ریزی برای یک گردهمایی مسالمت‌آمیز بود، حمله کرد. سپس، مهاجم پولیس جوان را که برای مهار حمله به صحنه آمده بود، با ضربات چاقو زخمی کرد.

مهاجم با شلیک پولیس زخمی شده و در شفاخانه بستری است. پولیس گفته که او به دلیل شدت جراحات، هنوز آماده تحقیق نیست.

هنوز انگیزه حمله مشخص نشده است. پولیس نمی‌داند که رویداد برنامه‌ریزی شده بوده یا خیر. روز یکشنبه پولیس خانه سلیمان را بازرسی کرد و اشیای الکترونیک او را ضبط کرد.

این مهاجر افغان سال ۲۰۱۴ به آلمان رفت و ازدواج کرد که حالا صاحب دو فرزند یک ساله و سه ساله است.

پولیس گفته که سلیمان سابقه جرمی نداشته است.

سلیمان الف، با کارد به تجمع حمله کرد
سلیمان الف، با کارد به تجمع حمله کرد

این رویداد حکومت و جامعه آلمان را در شوک فرو برده است. حکومت گفته که حمله نشان داد خطر افراط‌گرایی و تروریسم در جامعه آلمان جدی است.‌

در پی این رویداد گروه‌های راست‌افراطی اعتراضاتی را در شماری از شهرهای آلمان راه‌اندازی کردند. آنان خواهان اخراج مهاجران از آلمان هستند.

این حمله در آستانه انتخابات اروپا صورت می‌گیرد. ناظران می‌گویند که گروه‌های راست افراطی سعی می‌کنند از این حمله بیشترین استفاده سیاسی را ببرند.