مرکز خبرنگاران افغانستان: سلطان‌علی جوادی، خبرنگار در دایکندی از زندان طالبان آزاد شد

مرکز خبرنگاران افغانستان اعلام کرد سلطان‌علی جوادی، مدیرمسؤل سابق رادیو نسیم در دایکندی بعد از ۱۳۴ روز از زندان طالبان آزاد شد. این مرکز بازداشت این خبرنگار را خلاف قانون رسانه‌های افغانستان خوانده و گفته از همان ابتدا آزادی او نباید سلب می‌شد.

نیروهای استخبارات طالبان در پنجم میزان سال ۱۴۰۲ به دفتر رادیوی محلی نسیم هجوم بردند و ضمن مهر و موم کردن و ضبط وسایل آن، آقای جوادی، مدیر مسئول وقت، سیف‌الله رضایی و مجتبی قاسمی دو خبرنگار این رسانه را بازداشت کردند.

طالبان همان روز دو خبرنگار این رادیو را آزاد کرد، اما آقای جوادی به یک سال زندان محکوم شد.

طبق اطلاعات، طالبان مدیر مسئول سابق رادیو نسیم را به تبلیغ علیه این گروه و «جاسوسی برای کشورهای خارجی» متهم کرده بود.

هرچند آقای جوادی پس از سپری کردن ۱۳۴ روز در زندان طالبان آزاد شد، نشرات رادیو نسیم اما پس از پنج ماه مسدود ماندن، از سر گرفته شده بود.

سپردن تعهد مبنی بر رعایت قوانین رسانه‌ای طالبان از دیگر شرایط آغاز دوباره نشرات این رادیوی محلی بود.