همسر رهبر سابق داعش: ابوبکر البغدادی به امدادگر امریکایی تجاوز جنسی کرده بود

اسماء محمد، همسر ابوبکر البغدادی، رهبر کشته شده داعش در دومین بخش مصاحبه خود با العربیه تایید کرد که البغدادی به کایلا مولر، امدادگر امریکایی تجاوز جنسی کرده بود. خانم مولر در سال ۲۰۱۳ در شهر حلب سوریه توسط نیروهای داعش بازداشت و در ۲۰۱۴ کشته شد.

بیوه رهبر مقتول داعش، که در عراق زندانی است روز جمعه، ۴ حوت در دومین بخش مصاحبه خود با تلویزیون العربیه گفت که دیدار نیم ساعته با این امدادگر امریکایی داشته است.

اسماء محمد افزود که در این دیدار خانم مولر گفته است که همسر ابوبکر البغدادی نیست.

اسماء محمد همسر اول رهبر کشته شده داعش است. او گفت «از نظر من کایلا مولر هم زنی مانند بقیه همسران البغدادی بود. یعنی مثل همسر حلبی و همسر چچنی و نور بود.»

اسماء محمد گفت که مولر را پس از ربودن نزد البغدادی آوردند. او افزود که «بقیه با البغدادی ازدواج کردند. زنان ایزدی نیز ربوده شدند.»

اسماء محمد گفت که پس از دیدار با کایلا مولر بسیار خشمگین شده بود. او گفت که تفاوتی بین ربودند مولر و ربودن «بردگان ایزدی» وجود ندارد.

این امدادگر ۲۶ ساله امریکایی که برای کمک به جنگ‌زدگان سوری به شهر حلب رفته بود پس از ربوده شدن توسط داعش در سال ۲۰۱۴ کشته شد. آن زمان داعش ادعا کرد که او در حمله هوایی امریکا یا اردن کشته شد.

مقام‌های امریکایی در سال ۲۰۱۵ گفتند که کایلا مولر توسط ابوبکر البغدادی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است.

پیشتر، نور ابراهیم، همسر سوم ابوبکر البغدادی گفته بود که داعش خلافت ازدواج بود.