سلطان‌حسین بایقرا مدال برنز بازی‌های آسیایی هانگژو را به گردن آویخت

سلطان‌حسین بایقرا رسولی، ملی‌پوش کورش افغانستان در وزن منفی ٨١ کیلوگرام، پس از آن که ورزشکاران هندی و کویتی را شکست داد، در نیمه‌نهایی مغلوب کورش‌کار اوزبیکستان شد و به مدال برنز بازی‌های آسیایی هانگژو بسنده کرد. او لحظاتی پیش روی سکو رفت و مدالش را گردن آویخت.

این ورزشکار افغانستان امروز ابتدا سانجای دوپوکار از هندوستان را ضربه فنی کرد و در یک‌چهارم نیز عیسی علی از کویت را 0-5 شکست داد و در نیمه‌نهایی مقابل عیسانوف از اوزبیکستان ضربه فنی شد.

این چهارمین مدال برنز افغانستان از نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی است. افغانستان هیچ‌گاه و در یک دوره بیش از سه مدال از بازی‌های آسیایی کسب نکرده است و حالا چهار مدال بدست آورده است.

در بازی‌های آسیایی گوانگژو و در سال ٢٠١٠ افغانستان سه مدال (دو نقره و یک برنز) کسب کرد؛ اما این بار در هانگژو چهار مدال (برنز) بدست آورده است. قابل یادآوریست که افغانستان در چهار دوره از نوزده دوره بازی‌های آسیایی شرکت نکرد و در پانزده دوره دیگر حاضر بوده؛ اما هرگز دستش به مدال طلا نرسیده است.

با کسب این چهار مدال برنز، مجموع مدال‌های افغانستان از تمام دوره‌های بازی‌های آسیایی، به هفده مدال رسیده است که از این تعداد، پنج مدال نقره و دوازده مدال دیگر همه برنز بوده‌اند.