کهنه سرباز بریتانیایی پرتره تمام سربازان کشته شده این کشور در جنگ افغانستان را نقاشی کرد

کوین ویلز، کهنه سرباز بریتانیایی تصاویر بیش از ۴۰۰ سرباز کشته شده این کشور در جنگ افغانستان را نقاشی کرد. او هدف از این نقاشی را احترام به سربازانی دانسته که در جنگ ۲۰ ساله افغانستان جانشان را از دست دادند.

رسانه‌های بریتانیایی گزارش دادند که آقای ویلز کار نقاشی ۴۵۷ پرتره را تقریبا به اتمام رسانده و تنها ‍۱۶ نقاشی دیگر باقی مانده است.
این کهنه سرباز که قبلا به مدت شش سال در ارتش سلطنتی خدمت کرده است می‌گوید که ایده نقاشی تصاویر یادبود سربازان به طور تصادفی شکل گرفت.

او گفت که همه چیز از نقاشی یکی از سربازان کشته شده در افغانستان که دوست یکی از رفقایش بوده است شروع شد.
پس از نقاشی این سرباز بریتانیایی خانواده او آن را در رسانه‌های اجتماعی نشر کردند و خانواده‌های دیگری نیز برای کشیدن پرتره فرزندانشان با او تماس گرفتند.

این کهنه سرباز می‌گوید زمانی که یکی از دوستانش از او پرسید که چند تا نقاشی می‌کشد او تصمیم گرفت تصاویر تمام سربازان قربانی جنگ افغانستان را نقاشی کند.

آقای ویلز این پروژه را در سال ۲۰۲۰ آغاز کرد و حالا بیش از صد پرتره انتظار این را می‌کشند تا به خانواده‌های سربازان جنگ افغانستان فرستاده شوند.