سرنوشت نمایندگی افغانستان در سازمان ملل؛ طالبان تلاش‌ها برای تصاحب کرسی را شدت بخشیده است

در آستانه تصمیم‌گیری سازمان ملل درباره سرنوشت نمایندگی افغانستان، طالبان تلاش‌ها برای تصاحب کرسی افغانستان در این سازمان را شدت بخشیده است. سهیل شاهین رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر گفته طبق دستور رهبرشان برای به رسمیت شناختن طالبان تلاش می‌کند.

قرار است کمیته اعتبارنامه سازمان ملل در آینده‌ای نزدیک جلسه‌ای در مورد سرنوشت کرسی افغانستان برگزار کند. این کمیته پیش از این از واگذاری کرسی افغانستان در سازمان ملل به طالبان خودداری کرد.

در حال حاضر نصیر احمد فایق، نماینده حکومت پیشین افغانستان در سازمان ملل است.

سهیل شاهین در مصاحبه با رادیو - تلویزیون ملی افغانستان، تحت مدیریت طالبان گفته که تاکنون با نمایندگان کشورهای مختلف نشست‌هایی داشته و طالبان در تلاش بهبود روابط با جامعه جهانی است.

رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر از کشور خاصی نام نگرفت، اما افزود ملاقات با مقامات اکثر کشورهای اروپایی، عربی و آسیایی بوده است.

او که نامزد طالبان برای کرسی افغانستان در سازمان ملل است، گفت: در ملاقات با نمایندگان کشورها در مورد موضوعات «مهم و حاد که با آن مواجه هستیم» گفت‌وگو شده است.

سهل شاهین جزئیات این گفت‌وگوها را ارائه نکرده، اما جامعه جهانی بارها از طالبان خواهان تشکیل حکومت فراگیر و لغو محدودیت‌ها بر زنان و دختران شده است.

تاکنون هیچ کشوری طالبان را به رسمیت نشناخته است.