والی طالبان در بلخ با بازماندگان بمبگذاران انتحاری این گروه دیدار کرد
یوسف وفا، والی طالبان در بلخ با بستگان شماری از بمبگذاران انتحاری این گروه دیدار کرد. دفتر مطبوعاتی او در خبرنامهای نوشت که این افراد در هوتل سرینا، فرماندهی پولیس بلخ، پایگاه امریکاییها در پروان، فرودگاه قندهار، هوتل اینترکانتیننتال و ولسوالی چاربولک حمله انتحاری کرده بودند.
والی طالبان در بلخ در این دیدار به بستگان مهاجمان انتحاری گفته است که اداره این گروه بر اساس قربانی شکل گرفته و با قربانیدادن بقای این نظام را باید حفظ کرد. طبق خبرنامه، یوسف وفا تاکید کرده که این «مسئولیت ما است که آرمان حملهکنندگان انتحاری را برآورده کنیم.»
این مقام طالبان افزوده که دروازه مسئولان و بزرگان این گروه همیشه به روی بازماندگاه بمبگذاران انتحاری باز است. این مقام طالبان به خانوادههای کشتهشدگان انتحاری کمک نقدی هم کرده است.
در بیست سال جنگ طالبان با حکومت پیشین افغانستان و نیروهای بینالمللی، هزاران غیرنظامی از جمله زنان و کودکان در حملات انتحاری اعضای این گروه کشته شدند.
در ماه حوت سال ۱۴۰۰، محمدخالد حنفی، وزیر امر به معروف و نهی از منکر طالبان گفت که در طول تاریخ هیچ گروهی به اندازه این گروه حمله انتحاری نکرده است.
پس از تسلط طالبان بر افغانستان، اولین بار سراجالدین حقانی، وزیر داخله طالبان با شماری از بازماندگان بمبگذاران انتحاری این گروه در هتل اینترکانتیننتال کابل دیدار و از آنها دلجویی کرد.
سراجالدین حقانی مهاجمان انتحاری را «قهرمانان اسلام و وطن» خوانده بود.
سراجالدین حقانی در حوت ۱۴۰۰ در سفر به قندهار در همایشی گفته بود که ۱۵۰۰ نفر آماده حمله انتحاری هستند. به گفته او، این افراد آرزو دارند با حملات انتحاری به «کاروان شهدا» بپیوندند.
مقامات طالبان بارها از خانوادههای مهاجمان انتحاری دلجویی کردهاند و انتحارکنندگان را ستون جهاد ۲۰ ساله میدانند.
در حال حاضر هم وزارت داخله طالبان یک واحد انتحاری به نام «قطعه بدری» دارد و وزارت دفاع طالبان هم واحدهای انتحاری «عمری» و «منصوری» را مدیریت میکند.
واحدهای انتحاری این گروه در ۲۴ اسد، اولین سالگرد پیروزی طالبان رژه رفتند.