محمد محقق: استخبارات طالبان یک متنفذ ولسوالی بلخاب را کشته است

محمد محقق، سیاستمدار سرشناس، استخبارات طالبان در مزارشریف را متهم کرد که یک فرد متنفذ از بلخاب ولایت سرپل را پس از بازداشت در شهر مزار، کشته است. او محمد حسین احسانی را از «مجاهدین سابقه‌دار» توصیف کرده و گفته که مقامات طالبان در سرپل به احسانی قول عفو و مصونیت را داده بودند.

محقق روز پنجشنبه با انتشار عکسی از حسین احسانی گفته است که طالبان او را پس از «شکنجه وحشیانه» به قتل رسانده و از بستگانش خواسته‌اند که جسد وی را از شفاخانه شهر مزار تحول بگیرند.

این عضو برجسته شورای مقاومت ملی برای نجات افغانستان گفته است که طالبان «پروسه کشتار سیستماتیک مجاهدان و شخصیت‌های مردمی» را راه انداخته است.

به رغم گزارش‌های سازمان‌های حقوق بشری و رسانه‌ای، طالبان مسئولیت شکنجه و کشتار نظامیان پیشین، افراد با نفوذ محلی و چهره‌های منتقد توسط استخبارات این گروه را به عهده نمی‌گیرند.