عالمان دین در پکتیا:طالبان مکاتب دخترانه را باز کند

جمعی از عالمان دین در پکتیا برای چندمین بار از طالبان خواستند مکاتب دخترانه را بازگشایی کنند. این علما در بیانیه‌ای تاکید کردند «اسلام به آموزش زنان متعهد است.» مقام‌های طالبان می‌گویند تا هنوز در مورد نوع لباس دختران که باید طبق شریعت اسلامی باشد، تصمیم نگرفته‌اند.

گزارش‌هایی مطرح شده که برای بازگشایی مکاتب دخترانه در افغانستان در درون طالبان اختلافاتی وجود دارد و چند دستگی به وجود آمده است.

با این حال طالبان وعده داده‌اند که بعد از تصمیم‌گیری درباره نحوه پوشش و حجاب دختران "طبق شریعت" به بازگشایی مکاتب اقدام خواهند کرد.

عالمان دین در پکتیا هم تاکید کرده‌اند با قوانین اسلامی مخالف نیستند، اما مکاتب دخترانه باید هرچه زودتر فعال شوند. در چند ماه گذشته بسیار از عالمان دین در ولایات دیگر هم خواست مشابهی از طالبان داشته‌اند.

از حدود هشت ماه به این سو مکاتب دخترانه در افغانستان بسته هستند.

فرید حمیدی، دادستان کل در حکومت پیشن به افغانستان اینترنشنال گفته است «بسته ماندن دروازه‌های مکاتب دخترانه، دروازه‌های بدبختی، مصیبت و خشونت را به نسل‌های امروز و آینده باز می‌کند.»