طنز سیاسی؛ سه اختراع طالبان ثبت یونسکو شد

طالبان در مدت کمی توانستند کشور را دوباره در مسیر علم و دانش سوق دهند و اختراعات بی‌پیشینه‌ای را به نام افغانستان ثبت کنند. مولوی عبدالشبکه حقانی، مخترع بحران انسانی و رئیس مطالعات استنجاتیژیک امارت این دستاورد دانشمندان طالبان را هم سطح اختراع لامپ توسط توماس ادیسون دانست.

وی از سه اختراع اخیر طالبان که ثبت سازمان یونیسکو شده است چنین دامن برداشت.

اختراع انسان‎های آفتابی

طالبان جدیداً انسان‌هایی را در افغانستان اختراع کرده‌اند که به جای غذای معمولی از انرژی آفتاب چارج می‌شوند. این انسان‌ها می‌توانند راه بروند، نفس بکشند و حتی حرف بزنند. یکی از اختراعات طالبان به شبکه چهار جرمنی گفت، "اول کم کم غذا می‌خوردیم چون کار و درآمد داشتیم. حالا هیچی نداریم. مدتی می‌شود که فقط در آفتاب می‌نشینم و ویتامین دی می‌گیرم. با همان انرژی زنده هستیم."

ملا حسن آخند، مخترع انسان آفتابی گفته است که عادت دادن انسان‌ها به انرژی آفتاب نیاز به تلاش بسیار داشت و در مراحل اولیه آن چندین هزار انسان قبل از آنکه از نان و آب به انرژی آفتاب سویچ کنند از بین رفت. وی افزود که الحمدلله اکنون مردم کم‌کم عادت کرده‌اند و اگر کفار مانع نشوند انشاالله تا سال آینده تمام مردم افغانستان را آفتابی خواهد ساخت.

اختراع روبوت‌های گریان

اکثر کشورهای پیشرفته روبوت‌هایی ساخته‌اند که کار مثبت می‌کنند اما طالبان اخیراً روبوت‌هایی را به بازار پکتیکا و پکتیا عرضه کرده‌اند که کارشان گریستن است. این روبوت‌ها به داستان‌های ساختگی نزول گوسفند از آسمان و شرکت انسان‌هایی چهارده قرن پیش در جنگ امروزی عکس‌العمل نشان می‌دهند و زار زار می‌گریند. سراج‌الدین حقانی، مخترع روبوت‌های گریان می‌گوید که در قرن بیست‌ویک کسی به داستان‌های ساختگی نمی‌گرید. همین امر باعث شد تا وی به فکر ساخت روبوت‌های گریان شود و افسانه‌سرایان قرن را از بی‌توجهی نجات دهد.

اختراع داروی درد فهم

بزرگان گفته‌اند، "هر که درکش بیشتر، دردش بیشتر". طالبان بر مبنای این تشخیص اکنون داروی ساخته‌اند که درک انسان را کم می‌کند و اینطوری درد او نیز کم می‌شود. این دارو به اسم "مکتب بسته" اکنون بصورت رایگان در اختیار مردم افغانستان قرار داده شده. مصرف این دارو درک و فهم مصرف‌کننده را به تدریج پایین می‌آورد و در نهایت درد او نیز از بین می‌رود.

نورالله منیر، مخترع داروی درد فهم می‌گوید که تابلیت فعلی فقط درد را کم می‌کند اما تابلیت بعدی که به اسم "نصاب درسی طالبانی" تولید شده و بزودی میان مردم توزیع می‌شود آنقدر فهم و شعور مصرف‌کنندگان را پایین می‌آورد که یک وقت آنها از بدبختی و بی‌چارگی خود لذت خواهند برد و آن را موهبت الهی خواهند دانست.

سامویل کربندایآکساید، رئیس سازمان یونیسکو از طالبان خواسته است تا اختراع جدیدی را برای ثبت به این سازمان نیاورند و به دیگر کشورها نیز نوبت بدهند.