مشاور امنیت ملی ترامپ: مقابل کسانی‌ که به فرهنگ ما آسیب برسانند، قاطع می‌ایستیم

مایک والتز، مشاور امنیت ملی حکومت آینده دونالد ترامپ روز سه شنبه گفت که در برابر دشمنان امریکا قاطعانه خواهد ایستاد. او گفت که هیچ مسئولیتی مهم‌تر از حفاظت از ارزش‌ها، آزادی‌ها و امنیت شهروندان امریکایی نیست.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده، روز دوشنبه مایک والتز عضو مجلس نمایندگان و کهنه‌سرباز امریکایی را به عنوان مشاور امنیت ملی خود برگزید.

والتز ۲۷ سال در ارتش و گارد ملی امریکا خدمت کرده و تجربه جنگ با طالبان را در افغانستان در کارنامه خود دارد.

والتز در پیامی در شبکه اکس نوشت: «ما با رئیس‌جمهور ترامپ با چالش‌های در حال توسعه دنیای امروز مقابله خواهیم کرد و در برابر کسانی که به فرهنگ ما آسیب می‌رسانند، قاطعانه خواهیم ایستاد.»

او با تاکید بر اینکه «مردم امریکا سزاوار چیزی کمتر از رهبری جسورانه و تزلزل‌ناپذیر نیستند»، گفت: «متحدان خود را نزدیک نگه خواهیم داشت و از رویارویی با دشمنان خود هراسی نخواهیم داشت.»

والتز همچنین خاطرنشان کرد: «بهترین روزهای امریکا در پیش است و با دستور کار« امریکا اول» رئیس‌جمهور ترامپ، آزادی‌های خود را تضمین خواهیم کرد و آینده‌ای را رقم خواهیم زد که در آن ملت ما همچنان سرزمین آزادگان باقی بماند.»

والتز، نماینده فلوریدا در مجلس نمایندگان ایالات متحده و از حامیان برجسته دونالد ترامپ بوده است.

او ۵۰ ساله است و تجربیات نظامی و سیاسی خود را در کتابی تحت عنوان دیپلومات جنگجو: نبردهای یک کلاه‌سبز از واشنگتن تا افغانستان منتشر کرده است.

این کهنه سرباز امریکایی، از منتقدان سرسخت نحوه خروج نیروهای ایالات متحده از افغانستان است. او همچنین در ماه میزان سال گذشته در نشستی در کانگرس گفته بود که طالبان به کشتار نظامیان پیشین افغانستان و آزار و اذیت آنان ادامه داده‌ است.

والتز در ماه دلو سال گذشته در یک نشست استماعیه‌ در کانگرس، از اظهارات زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین امریکا در امور صلح افغانستان، که گفته بود طالبان در مهار القاعده و داعش موفق عمل کرده‌اند، انتقاد کرد. او در این زمینه اظهار داشت: «اتکا به یک گروه تروریستی برای از بین بردن یک گروه تروریستی دیگر، خطرناک و اشتباه بزرگی است.»

مشاور امنیت ملی امریکا یکی از مقامات برجسته حکومت ایالات متحده است اما برخلاف بسیاری از مناصب ارشد دیگر، انتصاب او نیاز به تایید مجلس سنا ندارد.