مجری صدا و سیما: ساختمان ایران اینترنشنال را با موشک نقطهزن بزنیم
مجری صدا و سیمای جمهوری اسلامی، در جریان پخش زنده مراسم نماز جمعه علی خامنهای، تهدید کرد که ساختمان ایران اینترنشنال در لندن، میتواند هدف موشکهای سپاه پاسداران قرار گیرد. جمهوری اسلامی، بارها کارمندان ایران اینترنشنال را تهدید کرده است.
احمد اکبرنژاد، مجری شبکه سه صدا و سیمای جمهوری اسلامی، روز ۱۳ میزان با تهدید شبکه خبری ایران اینترنشنال گفت: «فکر کنم شبکه ایران اینترنشنال خیلی تمایل دارد که هدف موشکهای نقطهزن ما قرار بگیرد.»
این مجری تلویزیون حکومتی جمهوری اسلامی به حملات موشکی سپاه پاسداران به کردستان عراق اشاره کرد و به وضوح تهدید کرد مشابه این حملات میتواند علیه ساختمان ایران اینترنشنال هم انجام شود.
جمهوری اسلامی پیش از این نیز بارها و به شکلی علنی کارکنان شبکه ایران اینترنشنال را تهدید کرده است.
واشینگتنپست روز پنجشنبه، ۲۲ سنبله، گزارش داد که جمهوری اسلامی با تکیه بر شبکههای جنایتکار غربی به برنامهریزی اقدامات خشن علیه مخالفان خود در امریکا و اروپا دست زده است.
این توطئهها که شامل استفاده از باندهای تبهکار بهجای نیروهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی است، هشداری برای مخالفان حکومت محسوب میشود.
بر اساس این گزارش، مقامهای بریتانیایی برای محافظت از ایران اینترنشنال، شبکه خبری ماهوارهای مستقر در لندن که مخاطبان میلیونی در ایران دارد و جمهوری اسلامی آن را «غیرقانونی» میخواند، اقدامات قابل توجهی انجام دادهاند.
پوریا زراعتی، یکی از مجریان تلویزیون ایراناینترنشنال، روز جمعه، ۱۰ حمل، از سوی سه مهاجم هدف حمله با چاقو قرار گرفت و برای چند روز در شفاخانه بستری شد.
حدود دو ماه پس از آن واقعه و در روز سهشنبه ۲۲ جوزا، مهران عباسیان، خبرنگار ایراناینترنشنال در سویدن، در پی تهدیدهای امنیتی که پولیس سویدن آن را «جدی و واقعی» ارزیابی کرد، در خانه امن ساکن شد.
روز ۱۸ جوزا، قوه قضاییه جمهوری اسلامی اعلام کرد تهدیدهای خود را علیه شبکه ایراناینترنشنال و خبرنگاران آن ادامه میدهد.
کاظم غریبآبادی، معاون وقت قوه قضاییه جمهوری اسلامی، در این تاریخ با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی اکس، ایران اینترنشنال را «شبکه تروریستی» خواند و کارکنان آن را تهدید کرد.
پنج گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد، روز ۱۱ جوزای امسال با انتشار بیانیهای، خشونت، تهدید و ارعاب جمهوری اسلامی علیه ایران اینترنشنال و خبرنگاران و کارکنان شاغل در آن را محکوم کردند.
این کارشناسان با بیان این که این اقدامات بخشی از یک الگوی گستردهتر سرکوب علیه رسانههای فارسیزبان است، خواستار پایان فعالیتهای هراسافکن حکومت ایران شدند.
شبکه ایران اینترنشنال پیش از این و در ۲۹ دلو سال ۱۴۰۱ پس از تهدیدهای امنیتی مجبور شد پخش تلویزیونی خود را به طور موقت از لندن به واشنگتن منتقل کند.
این شبکه روز سوم میزان ۱۴۰۲ بعد از وقفهای چند ماهه، پخش برنامههای خود را از استودیوی جدید در لندن از سر گرفت.