رسانه‌های ونزوئلا برای مقابله با سرکوب به مجریان هوش مصنوعی روی آورده‌اند

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۶/۱۳

در پی افزایش سرکوب خبرنگاران و بازداشت آنان از سوی حکومت ونزوئلا، ۱۲ رسانه مستقل در این کشور به استفاده از مجریان برساخته هوش مصنوعی در برنامه‌های خبری روی آورده‌اند.

این رسانه‌ها هدف از این اقدام را «محافظت از خبرنگاران در برابر سرکوب حکومت» دانسته‌اند.

مجریان هوش مصنوعی با شباهت ظاهری، حرکات و صدا به انسان، از سوی یک سازمانی به نام «کنکتاز»‌ مستقر در کلمبیا ارائه شدند.

کارلوس هورتاس، مدیر سازمان کنکتاس گفت: «ما تصمیم گرفتیم از هوش مصنوعی به عنوان 'چهره' برای اطلاعاتی که منتشر می‌کنیم، کار بگیریم چرا که همکاران ما با خطرات زیادی مواجه هستند.»
بر اساس گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز، حداقل ۱۰ روزنامه‌نگار از اواسط ماه جون در ونزوئلا بازداشت شده‌اند و هشت خبرنگاران همچنان به اتهاماتی از جمله تروریسم در زندان اند.

هورتاس می‌گوید: «استفاده از هوش مصنوعی تقریبا ترکیبی بین فناوری و روزنامه‌نگاری است.»

اپوزیسیون کشور و گروه‌های حقوق بشر گفته‌اند که دستگیری‌های اخیر معترضان، چهره‌های مخالف و روزنامه‌نگاران بخشی از سرکوب دولت است که هدف آن آرام کردن جنجال‌های انتخاباتی اخیر است.

هم مخالفان و هم رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو مدعی پیروزی در انتخابات ۲۸ جولای هستند.

مادورو که از سال ۲۰۱۳ در قدرت است، توسط دادگاه عالی و مقام‌های انتخاباتی حمایت می‌شود. با این حال، نهاد انتخاباتی تاکنون به دلیل آنچه حمله سایبری می‌خواند، نتوانسته آمار کامل انتخابات را منتشر کند.
اپوزیسیون می‌گوید که بیش از ۸۰ درصد آرا را به اشتراک گذاشته است که نمایانگر پیروزی قاطع نامزد آن، ادموندو گونزالس است.

برخی از ناظران بین‌المللی و بسیاری از کشورهای غربی گفته‌اند که شرایط انتخابات ناعادلانه بوده و خواهان انتشار آرای کامل هستند.

اعتراضات پس از رای‌گیری منجر به کشته شدن حداقل ۲۷ نفر و دستگیری ۲۴۰۰ نفر شده است و بازداشت چهره‌های مخالف دولت و معترضان ادامه یافته است.

مادورو و دولت او معترضان را فاشیست خوانده و گفته‌اند که آنها به دستور کشورهایی مانند ایالات متحده نفرت را تحریک می‌کنند؛ اتهامی واشنگتن آن را رد می‌کند.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

جهان‌نما
خبرها
دیدگاه
خبرها

رادیو

پادکست‌ها