رویترز: پس از آغاز جنگ غزه، نفرت از یهودیان در کل جهان اوج گرفته است

به گزارش رویترز، با شروع جنگ در غزه نفرت‌پراکنی نسبت به یهودیان در شماری از کشورها شعله‌ور شده است. براساس بررسی‌ها، شمار موارد یهودی‌ستیزی در امریکا، بریتانیا، فرانسه و آلمان در چند هفته گذشته ده‌ها برابر افزایش یافته است.

رویترز در توصیف موج یهودی‌ستیزی که در نزدیک به چهار هفته اخیر در شماری از کشورها دیده شده می‌نویسد در لس آنجلس، مردی در حالی که فریاد می‌زده "یهودیان را بکشید" سعی کرد به خانه یک خانواده یهودی وارد شود.

در لندن، به دختران در یک زمین بازی گفته شد که آنها "یهودیان متعفن" هستند و باید از وسایل بازی در پاک دوری کنند.

در چین نیز محتواهای آنلاین که یهودیان را به انگل، خون‌آشام یا مار تشبیه می‌کنند، در رسانه‌های اجتماعی پر بازدید اند و هزاران «لایک» را به خود جذب می‌کنند.

اما، یکی از موارد بسیار برجسته و آشکار یهودی‌ستیزی در ۲۵ روز گذشته مربوط به زمانی است که جمعیتی برای آسیب رساندن به مسافران پرواز از تل‌آویو به فرودگاهی در منطقه داغستان روسیه هجوم بردند.

در همین حال رویترز به نقل از والدین یهودی در بوئنوس آیرس در آرژانتین می‌نویسد که از فرزندان آنان در یک مکتب یهودی معروف خواسته شد که کالاهای رایج خود را نپوشند تا برای در امان ماندن از آزار و اذیت به راحتی قابل شناسایی نباشند.

گزارش افزود که سایر مکاتب نیز سفرهای تفریحی و فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده را به دلیل تهدیدها علیه یهودیان لغو کرده‌اند.

به همین منوال، گزارش‌ها حاکی از آن است که در دانشگاه کرنل در شمال ایالت نیویارک، پس از تهدیدات آنلاین، امنیت اطراف مرکز زندگی یهودیان افزایش یافته است.

در ژوهانسبورگ، معترضان طرفدار فلسطین نیز روز شنبه، ششم عقرب در تظاهراتی به سمت منطقه‌ یهودی‌نشین راهپیمایی کردند و تصاویر گروگان‌های اسرائیلی در غزه را از دیوارهای اطراف یک مرکز اجتماعی یهودیان پاره کردند.

نونا مایر، یکی از اعضای کمیسیون ملی مشورتی حقوق بشر در فرانسه گفت: «حتا اگر یهودی‌ها در مورد مناقشه، به شدت از سیاست حکومت اسرائیل انتقاد کنند، باز هم برای یهودستیزان آنان برابر با اسرائیل و برابر با کشتن کودکان فلسطینی اند.»

بیشتر موارد یهودی‌ستیزی شامل توهین کلامی، توهین یا تهدید آنلاین، تخریب اموال یا مکان‌های مذهبی یهودیان است و حملات فیزیکی نیز در این بین نسبت قابل توجهی را نشان می‌دهد.

رویترز می‌نویسد که یکی از موضوعات مشترک برای حملات به یهودیان این است که خشم از کشته شدن هزاران فلسطینی در نتیجه بمباران غزه توسط اسرائیل به عنوان توجیهی برای تجاوز لفظی یا فیزیکی به یهودیان به عنوان یک ابزار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گزارش افزود که در برخورد با اعمال نفرت‌پراکنی علیه یهودیان کشورها سیاست‌های مختلفی را در پیش گرفته‌اند.

در ایالات متحده و اروپای غربی، مقام‌ها عمدتاً به سرعت با اعلام حمایت قاطع خود یهودی ستیزی را محکوم کردند و در برخی موارد امنیت را در محلات یهودی نشین تقویت کردند.